- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tormatina050
csendes tag
Sziasztok. biztos h nagyon sokan kérdezték már h kell Lg gt540-en hátteret normálisan beállítani de azért megköszönném ha vki privátba is leírná nekem mert én nagyon nem értem
első ilyen telefonom és kész vagyok már a háttér beállítással gondok vannak :/ (aki beszólni akar h olvassam végig a válaszokat az kíméljen mert az egész napom ezzel ment el h háttérrel szórakoztam infókat kerestem h h kell stb.) Olvastam h 320x480-asra kell állítani a kép méretét...de akk csak 1 képernyőn lesz háttér nem?? mi lesz a maradék 4 képernyővel?? =/ Eddig én Samsung s5230 mobilomra PhotoScape-val szereksztettem 3as hátteret...Lg-re is tudok azzal?? jelenleg nem tom megnézni a programmal mert nem saját gépnél vagyok. HELP PLS!!!Vki :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest