- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
xedamen #2874 üzenetére
Akku:nekem most 10óra 25perc a teljes haszn. idő,képernyő:2ó.36p.,RealR.3: 50percet ment,,böngésző:45-öt,meg 21perc beszéd.Most áll 36%-on.Ha ma már nem játszok rajta,akkor 25-30% körül befejezhetem vele a napot,bekapcsolt wifi-vel,és mobil adatkapcsolattal.
Persze este úgyis lemerítem még,úgyhogy naponta mindíg töltöm.Szerintem ez normális merülés egy ilyen teljesítményű géptől,nekem nem okoz csalódást.
Melegedéssel nekem nincs gondom,a Htc Evo3d-m játék közben rendesen forró volt,ez ahhoz képest épp csak langyos.Nem szabad elfelejteni,hogy a cortex a15-ös procik nagy méretű chipek.
-
gatsby
csendes tag
válasz
xedamen #2874 üzenetére
Érdekes kérdés az akkumulátor. Biztos van rajtam kívül még páran, akik naponta csak pár percekre kapcsolják be az adatforgalmat vagy a wifit, mert alapesetben is számítógép/internet előtt ülnek a munkában, aztán kikapcsolódás gyanánt pl. sportolnak, végül este otthon újra repeszt az internet az asztali pc-n. Így velem megesik, hogy arra sem emlékszem, mikor volt utoljára töltőn a G, de 3-4 napokat simán kibír. Ezt csak azért írtam le, hogy létezik ilyen eset is, ami már-már a 3110-es időkre emlékeztet!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest