- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
koxminator
senior tag
-
ytooc
tag
válasz
Tsebacsi #4412 üzenetére
Nese törődj! De azért érdemes rákeresni, én jókat vidulok néha
Példának okádék. -
lesli.h
aktív tag
válasz
Tsebacsi #4267 üzenetére
Mi baj van az 50+5-ös korosztállyal?
Én remekül elvagyok ezzel a készülékkel. Igaz kevesebbet facebukkozok mint a legkisebb ( 22 ) lányom, de remekül kihasználom a zene lejátszóját,rádióját,videó lejátszóját, a fényképező és GPS -ről nem is szólva. Ha meg unatkozom,akkor nézelődök a neten.
-
törölt tag
válasz
Tsebacsi #3665 üzenetére
Ezt nem kimondottan neked szánom, csak úgy globálisan megjegyzem, hogy olyan szép a mi anyanyelvünk, annyi mindent kitudunk fejezni vele, mint egyetlen más nyelvvel sem.
Ennek ellenére módszeresen használnak itt is, és más fórumokon is idegen megfogalmazásokat, pedig ha valamire nincs magyar megfelelő, akkor kis túlzással talán de olyan szó nincs is.
Biztosan érti mindenki mire akarok célozni -
-
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #3460 üzenetére
Jogos, közben látom, hogy nincs buy gomb!
Ez a jó link: Leather case pouch for Samsung Galaxy S3 S III i9300 & free screen film i1Ha gondolod várj a rendeléssel és tesztelem pár napig, hogy bírja, túl tágul-e....?
-
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #3427 üzenetére
Végre van egy normális tokom hozzá, már nagyon kellett, 5 dodóért nagyon megérte.
Beleteszem és baromi jól benne van a telefon, érzem, hogy védi, eddig egy régi még S3-as vékony puha tokban hordtam, de nem sokat védett volna(karcok ellen igen táskában, zsebben), ha leesik, mert túl vékony és nem passzentos.Rendeltem egy gyári LG fekete bumpert is, remélem a héten megjön.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tsebacsi #3301 üzenetére
amúgy én is ez miatt nem értem,azt aki éjszakára kikapcsolja a telt... Ha már van,akkor működjön nonstop... és valóban bárhol lehet gond a családban,valahogy nehéz lenne megbocsájtani magamnak ,ha ez miatt lenne valami nagy gond és nem segithettem.
gyorsan vissza is állitom,még pár napja vettem észre,h van ilyen és azért állitottam be,mert az email érkezések felébresztettek.. -
lesli.h
aktív tag
válasz
Tsebacsi #3209 üzenetére
Onnét rendeltem,amit linkeltem egy "MULKIN" nevű eladótól,Koreából.Azon kívül hogy tapadó korongos + még be is van kenve az alja valami szilikon szerű anyaggal ami által nem csak üvegen,hanem bármilyen felületen használhatod. Én nem szoktam a szélvédőről leszedni, az egyik tartó karja rugós ezáltal 3" és 5.5" coll közötti telefonokhoz használható gyári Samsung autós tartó. A You Tube van róla sok videó.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tsebacsi #3209 üzenetére
Persze,h az,én is venni akarok...az a deminson vagy mi,neked nem jó?? valaki már vett innen.
Az Endemondo,meg a sport tracker nem jó,mert előbbinél egy éve körül volt egy frissités,azóta nem működik megfelelően,az utóbbi,meg össze vissza irja sebességet,meg sokszor el sem indul
Próbál már ki légyszi,amit linkeltem.. -
törölt tag
válasz
Tsebacsi #3156 üzenetére
Folyton felajánlja a frissítést, de én az S3 óta kicsit félek tőle, ugyanis azzal a szoftal amivel megvettem anno, azzal hibátlan volt, de ahogy jöttek a frissítések egyre másra, és én persze módszeresen frissítettem is mindig, attól kezdve sosem volt olyan mint régen, és nem jó értelemben
Pedig pont az lett volna a lényege, hogy javítsák a kisebb nagyobb hibákat. -
jooker82
nagyúr
válasz
Tsebacsi #2498 üzenetére
Ezt kellene tovább küldeni az LG-nek,hogy egy kis szoftveres odafigyeléssel,jobb képminőséget tudnának elérni..
Valóban,kinagyitva látszik,ott középtájon,hogy mennyire élesek maradnak a levelek...
Igy már hozza az S4 szintjét is.. Szerintem a hétvégén feldobom,ha valaki leirja magyarul,hogy kell.Élánkebb a sunset,az biztos,viszont,az már lehet,hogy a természetességen túlmutat. Szerintem az eredeti jobb.
A 6 mp-es, 16:9-re is belehet állitani,ezt a hacket??
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #2464 üzenetére
Soha nem mondtam, hogy azt várom el tőlük
Tudom a helyén kezelni a dolgokat. Nem is tükröshöz viszonyítottam, hanem a saját kategóriájában egy másik telefonhoz.
ßrainiac: Az az LCD az egy IPS, ami mérföldekkel jobb
Használtam mindkettőt ( G, S3 ). Minden másban jobb ill a zenében egyenértékű a G!
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #2444 üzenetére
Igen, ezek telefonok, ( legyen akár a G, S3, S4 stb... ) soha nem fognak helyettesíteni egy komolyabb fényképezőgépet. Akkor ne az S4-hez hasonlítsuk a G kameráját hanem az S3-hoz mondjuk. Az sem idei darab és annyiba kerül, mint a G. Sajnos annak is jobb a kamerája. Tudom, mert volt mindkettő. Én a képeket sajnos fotós szemmel nézem, az egyik tanult szakmám és dolgoztam is benne 8 évet. Nagyon jó ( szerintem a legjobb ár érték arányú ) telefon a G, ezt elismerem, de fotó terén lenne mit javítani rajta rendesen.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Tsebacsi #2444 üzenetére
A fo problemam az, hogy a 4x hd es a nexus 4 is cserbenhagyott engem mar ilyen teren, az s3 pedig oke hogy nem a leggyorsabb telefon de szep kepeket csinal, amire ha ranezek, elegedett vagyok.
Tapaizo:
Nekem nincs idegem magammal hurcolni fenykepezogepet, es eleg maximalista vagyok sok mindenben, pl. kepminoseg ^^ nezek egy-ket osszehasonlitast s3-as kepekkel is.
-
Bossi
őstag
válasz
Tsebacsi #2452 üzenetére
erre én csak azt tudom mondani, hogy a megapixel csak bizonyos szintig számít az átlag felhasználó részére.
Példa: nekem van egy közel 10 éves 12X optikai zoom-os (5 megapixel) fényképezőm az előző héten a Dunán lévő árvíznél voltunk segíteni és 1-2 képet is csináltunk a Duna másik oldalán lévő jegypénztárat úgy fényképezetm le, hogy azt jelenlegi legjobb mobilos fényképezővel nem fogja senki.
Ezt csak azért írtam, mert én már régebben hangoztattam ezek nem fényképezőgépek ezek okostelefonok... -
törölt tag
válasz
Tsebacsi #2374 üzenetére
Pontosan ezért nem vettem át, nekem ne bontogassák fel, eddig egyetlen készülékem doboza sem volt felbontva, és ezt várom el mindegyiktől!
Amit Európába szánnak, abba nyilván beleteszik amit bele kell, és mivel magyar garanciás nincs, így ne kutakodjonak a dobozba, a magyar nyelv úgy is benne van.(#2375) Sógi Üzletben rendeltem, ahol kikötöttem, hogy kizárólag bontatlan és Európába szánt darabot veszek át, ráadásul előttem infózta le a srác a rendelést, neki is azt mondták, hogy bontatlan lesz, erre mégis bontottat küldtek neki, fel is hívott, hogy mi legyen, úgyhogy ő is küldi vissza.
Megrendeltem egy másik üzletbe, 107e.-ft. elméletileg ez bontatlan lesz és EU-s, de csak nyugtával a napot!Egyébként meg ha valaki 100e, feletti készülékeket vásárolgat, akkor különösen indokolt az egészséges bizalmatlanság, én legalábbis így gondolom.
-
kigoi
senior tag
válasz
Tsebacsi #2303 üzenetére
Én is autós tartót akarok hozzá szerezni.
Ezt néztem ki de nem tudom rá merjem e bízni a technológiára a G-t,ilyen tartóval még nem találkoztam de ha működik és kátyú után sem ejti le akkor nagyon tuti szerintem.
http://www.toparuk.hu/spd/eon_Dension_UniMount_autos_tarto/Dension_UniMount_univerzalis_autos_telefontarto_navalaki esetleg látott már ilyet,biztonságos?
-
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #2069 üzenetére
Azért nem keseredtem el
Sokszor fordítva használom még megszokásból az érintő gombokat, mivel eddig fordítva voltakNah, megint előkerült az a wakelock szarság ami ébren tartja a telefont, tuti valami app szórakozik velem, nem az eco mód lesz az, 30 perce kezdte, nem emlékszem mit csináltam, talán fotózgatni kezdtem és lehet a dropbox vagy a dropsync csinálja...mivel szinkronizálás van beállítva a galériára...
-
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #1910 üzenetére
Nem mondom, hogy rossz a vakuja, de erről csak hosszabb távon tudok majd nyilatkozni!
Hirtelenbe erősebbnek tűnt a samu..
Egyébként kellemesen csalódtam a fotókban, nem sok különbség van a két teló között, mondjuk, ha azt veszem, hogy 8 kontra 13mpx, akkor...
Lehet átállítom 8-ra az LG-t
Arra, hogy mobilon fényképezzek, sztem megfelelő lesz, de még úgyis próbálok kamera appokat és xda-ról felteszem azt a kamera javítást is vagy mit... -
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tsebacsi #1686 üzenetére
Van itt tesztje a mobilarenán,de ,szerintem feleslegesen drága cucc.. Egy Hama autóstartót,melyben még több is a szivacs,meg alulról is védi,megkapsz 3500 ft-ért,egy autós töltő 800 ft...plusz esetleg egy 3,5-es kábel...de persze,ha kimondottan telefonálni kell,akkor a bt miatt jó lehet. zenére,meg navira,felesleges.
-
válasz
Tsebacsi #1527 üzenetére
szia,
itt egy összehasonlítás akkumulátoros üzemidő szempontjából; g kontra z
a z esetében a kamera javítva a *.253 firmware alatt, illetve már a színek is alapban jobbak, valamint kapott kalibrálási lehetőséget; link
arról nem is beszélve, hogy a fenti akkumulátoros teszt a z alatt még az első firmware verzióval készült, azóta több frissítést is kapott, és az utolsóval bizony javult a helyzet.
anélkül, hogy a g-t lehúznám, frissítésban biztos, hogy nem lesz azon a szinten, mint a sony, pláne nem ér majd fel a samsung szintjére, szóval ha hiba adódik eleinte, akkor vélhetően többet kell majd várni a javításra...
aki s3 kontra g összehasonlítást végez, az csak az lte verzióval tegye (i9505) a 2 gigabyte ram miatt, a sima s3 (i9300) nem ellenfél. -
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #1547 üzenetére
Igen ez szívbajos, de, ha megveszem, tuti lesz tokom is hozzá, S3 is szokott néha esni, bnőm verte ki véletlenül a kezemből, kétszer is egymás után a héten, de nem aggódtam + tok is rajta volt
Nekem semmi bajom a GG2-vel, S2, S3-ast is sokat használtam fólia nélkül, de egy hajszálkarc sem volt és nincs rajta, remélem G hátulján is jól szuperál a karcok terén a GG....
-
válasz
Tsebacsi #1527 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Néztem összehasonlító videókat, de Z színei nem olyan szépek. Élőben is láttam, a betekintési szög is elég gyenge. Szifont kedden fogtam a kezembe, de olyan mintha nem lenne benne anyag, súlytalan számomra+ drága. Most 4-em van, néhány program hiányozni fog pl. garagebandde szerintem G-t kipróbálom.
Ha már nálam lesz írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest