- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
ferrari1 #2462 üzenetére
Hat ez az
Pedig tetszett a telefon.
De amoled utan az lcd es emelle meg a rosszabb kameraminoseg tul sok kompromisszum nekem.
"Viszont ha kicsit is szeret fotózni a mobillal lehet észreveszi ezeket a dolgokat."
Tokeletesen megfogtad a lenyeget. Koszonom
leslien: nem, nem csak arrol van szo, az s3 is jobb kepet lo es en errol valtottam volna..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Tsebacsi #2444 üzenetére
A fo problemam az, hogy a 4x hd es a nexus 4 is cserbenhagyott engem mar ilyen teren, az s3 pedig oke hogy nem a leggyorsabb telefon de szep kepeket csinal, amire ha ranezek, elegedett vagyok.
Tapaizo:
Nekem nincs idegem magammal hurcolni fenykepezogepet, es eleg maximalista vagyok sok mindenben, pl. kepminoseg ^^ nezek egy-ket osszehasonlitast s3-as kepekkel is.
-
ßrainiac
addikt
válasz
jooker82 #2410 üzenetére
Most neztem a kepeket, szerintem van kulonbseg boven. A hatso skodat megnezed es olyan mintha egy masik auto lenne. A fuszalak latszanak s4-en, LG-n semmi. Sajna ez gyenge, tobbek kozott ezert adtam el a 4x hd-t. Borzaszto kepet csinalt a 110+ ezres arahoz kepest
Mellesleg en eloszor azt hittem hogy a g pro-rol megy itt a tema, de kozben kiderult szamomra h nem is lehet kapni.. (ezert is volt a nem tul nagy-e kerdes)
A fullhd-ert es a nagy kijelzoert cserelnek mondjuk egy pro-ra, de meg nem tudom h erre a kistesora erdemes-e kiadnom 30k pluszt :S ennyi erobol maradhattam volna nexus4-nel.
-
ßrainiac
addikt
Koszi a valaszokat jooker, nemsoka csatlakozom, sztem
-
ßrainiac
addikt
Sracok, megeri lecserelni a s3-mat erre a telora?
Kb. 30k-ba lenne a csere.
Az s3-mal annyi a gondom hogy neha lassucska, viszont volt nexus4-em elotte ami ugye ugyanaz a hardver mint a G es nem voltam tole elajulva.
Valaki tud mondani esetleg s3 vs G kijelzo osszehasonlitast? Vagy optimus 4x vs G? (Az is volt nekem de nem tetszett annyira a kijelzoje mint az s3-e)
A meretet meg lehet szokni es ugyanugy zsebben tarolni mint az s3-at?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest