- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #22861 üzenetére
Nem kell offba raknod,mert csak a 2x-ről beszélünk.... te azt irod máshol,hogy ez a telefon rossz,meg,hogy nevetned kell,ha ezt a telefont vki jónak tartsa... Na akkor várjuk,továbbra is,a hibáit... Ird le nyugodtan és ne az L7-ről meg egyebekről beszélj....az ICS késői kiadása nem befolyásolja a telefon jelenlegi működését...
Ja és Blackre,ha azt meg ajánlod,biztos tudod,h még később jön az ICS...Tehát ellentmondásosan irsz...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #22856 üzenetére
Mégis mit kellene hoznia,úgy őszintén...75-80E Ft-ért,v használtan 60-ért??
Gyári rom van rajta és hozzá se kell nyúlni,semmi baja...teszi a dolgát... de mesélhetsz még róla, hogy miben olyan rossz,mik a hibái a telefonnakHátha észrevesszük mi is...
attól,h megjártad vele 1 éve, feltétlen rossznak kell lennie jelenleg is....Mert ezt te irod.... -
jooker82
nagyúr
válasz
szentkuti11 #22841 üzenetére
727A
Mivel nincs bajom az L7-el igy a 4x-ig vélhetően marad.... a zenéje szebben szól,meg az aksi is tovább birja...igaz,h fullHd-t nem rögzit,de az nélkülözhető...
Nehezen válok meg a 2x-től ,mert soha nem volt semmi baja...de 2 telefon meg hülyeség és,most szokatom magam az ICS-hez.... -
jooker82
nagyúr
válasz
szentkuti11 #22838 üzenetére
Még megvan az is,meg egy L7 is.....de most vacilálok,h melyiket adjam el...vélhetően a 2x lesz az eladásra váró Az L7,külsőre nagyon vonzó....meg az ICS is ezerszer jobb,mint a GB,de viszont lassabban kezeli a dolgokat....nehéz döntés..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #22835 üzenetére
Persze,mrt az HD..nameg nagyobba,minden szebben mutat..Az L7-en is szebben mutatnak a dolgok.mint a 2x-en...bár nem annyira teltek a szinek,a nagyobb kijelző miatt...
-
jooker82
nagyúr
válasz
szentkuti11 #22825 üzenetére
Melyik romot használod?,
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Szerintetek L7-en ICS-re ugyanúgy kell frissiteni,mint a 2x-en GB-re??találtam egy új RomotSystem_P700_V10C_DEU.zip Ezt vajon kdz updeterrel feltudnám tenni??
-
jooker82
nagyúr
A telefonon a szoftverfrissitésnél hol kell regisztrálni?? Mert az L7-re kijött egy újjabb frissités és egyelőre csak telón lehetne,de ottt ki van irva,h még nem regisztrált... légyszi segitsetek...
amúgy arra egy új pc suite van... jól működik és átlátható...43mb...
-
jooker82
nagyúr
"Okan Aydin emberek ICS-ben költözött be a harmadik negyedévben for Speed!
Fordítás megtekintése
Tegnap, 1:19, mobil használatával · Tetszik
LG Electronics Németország Hi Okan, ahogy már leírtam többször: az üzenet tárgya LG India, Németország nem LG. LG Frank"Ezt a németországi LG irta..
-
jooker82
nagyúr
Itt a v20 r,ha valakinek kellene... rögtön jön a játék is...
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
lbalog01 #22439 üzenetére
Neked,mikor volt fenn utoljára gyári rom??Mert amit irsz róla,az messze nem igaz..
Tibi234:Itt bemutatják az NFC-t.... Nekem is van az L7-be de hasznát nemigen tudom venni..
-
jooker82
nagyúr
Ezt megtudjátok fejteni??hogy mit ir a kameráról??amúgy ez lesz idén,a csúcsmobil....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #22385 üzenetére
Ehhez én nem értek...de a tegra procija biztosan erősebb....tehát az L7,nem egy erőgép...Inkább,olyan ,mint a Black,dizájntelefon..
rárakom az asphalt 6-ot,h viszi e...adreno200 van benne..Vagy,amit a 2x visz azt az L7 nem biztos??mármint másként van rá megirvazlika: a tétől,62-ért előfizetésbe, 72-ért kártyásan el tudod vinni...
és ez tuti ICS...várhatjátok a 2x-re,lehet,h csak egy kissé átszabott 2.3-ként fog kijönni... úgy,mint az S2...ahogy Rotate irta...
az L7-be meg ugyanaz van,mint a 4x-be lesz.... -
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #22320 üzenetére
Mert az egész rendszer gördülékenyebb tud lenni...kevesebb a megakadás...de persze nem vagyok szoftvermérnök..
A procira,alapból mindenki azt irja,h gyenge,meg mért ilyet...stb....összességéba,amúgy nincs ezzel gond,de a tegrát erősebbnek érzem....hamarabb betölt dolgokat,IGO.stb...Az L7,a menüben gyorsabb...
Az S2-re,kb 1 hónapja 4 hibát irtál...amikor kiadták az ICS-t... én arrafel irtam... de a fagyás akk lehet nem volt benne,csak akadás,v lassulás...
a rootolást igy h ICS,van nem merem,amig más nem mondja biztosra...
Csak simán a térképet meg gondolom nem lehet kiiktatni... -
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #22317 üzenetére
A pradára vélhetően könnyebb megcsinálniuk,mert ott az 1GB RAM,sokat segit,könnyebb optimalizálni....de,reméljük a 2x-re is jól fog sikerülni...
Mondom az l7 működése hibátlan,tehát nem találni olyan bugokat,mint az S2-re irták,h wifi hiba,meg fagyogat...stb... az,h néhol belassul,az inkább a proc hibája,v egy kezdetleges ICS-t tettek rá,nem tudom..v10a van,rajta,nyilván majd jönnek a frissitések erre is...ápr 17-es szoft...kernel,3.0.8-perfabban tudnátok segiteni,mivel ezt még esélyem sincs megtudni,h hogyan lehet rootolni...,hogy a nemkivánatos programokat,miként törölhetném..titanium nem engedte...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #22315 üzenetére
konkrétan csak a pradát emlitette az LG,mivel egy olyan valakitől tudom,akinek Pradája van...és ő nyilván csak azt kérdezte... már rá is akarták neki rakni,de azt mondták még vannak kissebb hibái...arról egy szó nem volt,h a 2x-re hamarabb v késöbb lesz...
Gyári,igen,mivel a gyártó mondta.. -
jooker82
nagyúr
Megy szépen,főleg a kezdőképernyő,nagyon gyors és jól variálható....néha van egy egy beakadás....de nem vészes....
itt a tegra szerintem sokat dob majd a dolgon,ezt erősebbnek érzem...Kb 150MB szabad RAMom van általába.... de itt is sok app. fut a háttérbe... a térkép pl,ha hozzá se nyúlok akkor is megy.....9 mb-ot zabálva.... Akinek mutattam eddig,jobban tetszett az L7,mint a 2x....ezek a szögletes sarkok nagyon adják...
Hibája gyakorlatilag semmi nincs,teszi a dolgát...GPS lakásban is talál jelet,wifi,3g,folyamatosan van... aksi rendbe,kb 20-25%-al bir többet,mint a 2x...
egyedül a videó bosszant,h csak VGA-t vesz fel....
Itt egy nagy szép kijelzőjű telefont akarnak eladni viszonylag olcsón....és a legfrissebb szofttal...
Közbe van egy kis L3 is a családba és érdekes mód,ott le lehet állitani,minden futó alkalmazást egy klikkel...pedig 2.3....a 2x-be,meg az L7-be pedig nem...
jó hir,h a Pradára már van itthon béta ICS...szerintem már a 2x-ünkre is tolják hamarosan...mivel,egy időszakba adják... -
jooker82
nagyúr
Függetlenül vettem,nem hivatalosan...
Tetszik ez az ICS,meg a kijelzője is szép...de ami a legjobb,az az aksi idő...Köztudott,hogy az IPS-fehér szin fogyasztása,nagyon alacsony..és az LG a beállitások mögé fehér hátteret rakott és alig akar merülni...Max fényerőn 3g-n is csak kb 20%-ot fogyasztott,több órányi nyomogatás után....eleve még ma vettem igy egész naposról még nem tudok beszámolni..
most töltőn van,majd meglátom a holnapi nap,hogy merül...Az aksibeállitást nem találom...rom control nincs....
-
jooker82
nagyúr
Vettem egy ICS mobilt,az L7-et,jó kis teló,de a százalékos aksijelzést nem találom,valaki tud segiteni,hol aktiválhatom?
-
-
jooker82
nagyúr
létezik olyan app,mely mári a futó és szabad ramot??Itt látható 2.15 körül
-
jooker82
nagyúr
ez még csak a szép telefon gyerekek....
a legszebb kijelző...True HD IPS panel....2 magos 1,5 ghz-es processzor..
Mivel ez LTE készülék,ha hazánkba megjelenne,tudnám használni 3G-n?? -
jooker82
nagyúr
válasz
bruti01 #22185 üzenetére
igy utólag,már persze,h nem tudsz irni,de a megvételkor kellett volna...ha ő nem irja alá,akkor nincs alku...
én autóvásárlásnál jártam igy,h nem irtunk papirt és kiderült,h olyan baja van,amit a műszerfal ugyan jelez,de csak pár km megtétele után...
igy még 80e Ft-ot fizettünk a megjavitására,meg a csomó ideg...a fogyvédelem sem tudott mit tenni,mivel papirt nem irtunk... -
jooker82
nagyúr
sorry
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #22055 üzenetére
június elején....de tuti olcsóbb lesz,mint 165...olyan 135 környékén fog landolni..
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Egy kis videofelvétel,összehasonlitás 2x vs Prada
OPT 2X
Format : MPEG-4
Format profile : 3GPP Media Release 4
Codec ID : 3gp4
File size : 30.6 MiB
Duration : 26s 154ms
Overall bit rate : 9 822 KbpsVideo
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L4.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 26s 154ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 9 744 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 088 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 24.000 fps
Minimum frame rate : 21.413 fps
Maximum frame rate : 27.322 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.194
Stream size : 30.4 MiB (99%)
Language : EnglishAudio
ID : 1
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 26s 53ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 64.0 Kbps
Maximum bit rate : 320 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : Front: C
Sampling rate : 22.05 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 200 KiB (1%)
Language : EngLG PRADA 3.0
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 80.9 MiB
Duration : 39s 802ms
Overall bit rate : 17.0 MbpsVideo
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L4.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=30
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 39s 802ms
Bit rate : 16.8 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.697 fps
Minimum frame rate : 29.654 fps
Maximum frame rate : 59.367 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.273
Stream size : 79.8 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Language : English
Material_Duration : 39768
Material_StreamSize : 83668126
Material_FrameCount : 1182Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 39s 613ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 64.0 Kbps
Nominal bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : Front: C
Sampling rate : 22.05 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 309 KiB (0%)
Title : SoundHandle
Language : English -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21937 üzenetére
Attól még lehet,h a RAMot a google szolgáltatásban kezeli,mert abba van olyan,h üzenetküldő szolgáltatás..és az nekem a telefon ujrainditása óta megy,tehát folyamatos....És a gmail,az egy google alkalmazás...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21933 üzenetére
Kitöröltem a Titaniummal és rögtön 200MB fölé ugrott a szabad RAM.....meg kicsit érezhetően gyorsult is... a gmail szerintem az Google szolgáltatásokba van benne nem??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21925 üzenetére
Próbaként küldtem oda vissza a freemailemről egy-egy üzenetet és a telefonban a gmail kliens egyből pittyegett..
Úgyh már rendbe van... Az email klienst törlöm is,mert a futó alkalmazásoknál 2x is ott a jele és az egyik 29MB RAMot zabál...
Érdekes mód a Gmailt még nem látom ott,az nem eszik semmit?? -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21925 üzenetére
Nem a számitógépen,hanem a telefonon,a sárga email kliens....
De közbe ha minden igaz sikerült..a gmailbe is be kellett állitani az importálást...és az egyik cimemről már át is jött egy email...
Csak sikerül már,azért köszönöm a segitséged..daemon2: én is fontolgatom,h eladom,mert nincs benne hajszáritó,meg távcső funkció....Veszek inkább egy nokia 3210-est...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21922 üzenetére
Ott azt irja,hogy gmail cim nem lehet elsődleges cime ennek a fióknak...KB 2 éve regeltem a youtubera..
A freemailről még nem kaptam meg az üzeneteket a gmailra....pedig az átirányitás óta már érkezett...azt választottam a freemailben,h továbbit és helyben kézbesit.... -
jooker82
nagyúr
válasz
simi12345 #21920 üzenetére
tehát van a youtube,ami bár a googlet használja,de ott nincs gmailes cimem... van a marketes cimem,ami már jó ideje megvan,de marketről még nem vásároltam....és van az az új gmailes cim,melyet ma regeltem.....Namost,ha az új gmailembe belépek,akkor a youtubra nem tudok,ha a youtubra belépek,akkor a gmailbe nem tudok...Mindez számitógépen...a telefonon a gyári gmail kliensbe beirtam az új cimem..elvileg szinkronizált is,mert látom a leveleket....
A 2 freemailes cimemről átirányitottam a gmail cimemre a leveleket,de azokat még a gmail nem jelezte....
Most még igy bonyolult nekem... -
jooker82
nagyúr
Gmailre szeretnék regelni,mert a freemailem egyszerűen nem küldi el az üzeneteket,a cimzettnek...már több alkalommal is...De úgy szeretnék regelni,hogy a 2x-be levő gmail kliensel lehesen szinkronizálni....tehát,ha üzenetet kapok,azt jelezze...
Ha itt regelek,az megfelelő lesz...És olyat lehet,h a gmailes cimemre átirányitsam a freemailes üzeneteket??
köszöntem -
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #21911 üzenetére
Szolgáltatónál nemigazán csúszik lefekle,max a független piacon
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #21909 üzenetére
Ezzel az a legnagyobb baj,h 1 év múlva is agyanannyi lesz.... Lásd SGS2 Opt 3D...stb....
-
jooker82
nagyúr
Na,kinek melyik menüváltás tetszik a legjobban??
4x
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #21851 üzenetére
Az enyém szerintem jó...ha jól tudom vasárnap linkeltem...
-
jooker82
nagyúr
Ha nagyon várjátok az ICS-t,tegyetek le róla.... 512MB RAMmal meg fog halni a telefon....Nem fogja birni... néztem neten sok ilyen HTC-t LG-t stb amin ICS fut és 512 RAM van benne... döcög,a weboldalakat nem lehet normálisan zoomolni.. És ez nem optimalizáltság kérdése.... Egyszerűen az ICS-nek nagy a hardverigénye... hiába a 2 mag,azzal kitörölhetjük...
-
jooker82
nagyúr
Egy kis csemegét hoztam 4X vs One x
a böngésző része érdekes... -
jooker82
nagyúr
válasz
everest140 #21620 üzenetére
Ha a v20r-t felteszed abba hibátlan a wifi...
A v20l-t egyébként érdemes cserélned,mert abba a GPS alapból nem százas... -
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #21595 üzenetére
Akkor vélhetően az LG-nek nincs is oka szólni....Amúgy a google nagyon elcseszi ezeket a frissitéseket.mindegyik rendszer épp,hogy a határt súrolja,szinte csak a legfelső kategóriások működnek rajta megfelelően.... Ami kicsit alatta van,az már csetlik botlik....Nagyon nem jó ez igy...
-
jooker82
nagyúr
Felraktam a V20h-t,de vélhetően a v20r testvére,csak indiába szánták és korlátozott magyar nyelv van benne....De jól működik ez is....200mb szabad RAMmal kezdtem....úgy hasit mint a villám...De most megy vissza a V20r...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21586 üzenetére
Áh,dehogy van benne 1Gb Ram....a nagytestvérébe L7 is csak 512-őt raktak...
Inkább azért fut szépen,mert a felbontás kissebb..és kevesebb pixelt mozgat... -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21583 üzenetére
Féltávnál még be is tesz egy élő hátteret....ami még egy kicsit a 2x-et is megfogja,az L5 vigan futkorászik tovább...bár tény,h vélhetően nincs telepakolva,de szerintem ez igy akkor is szépen fut rajta....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21583 üzenetére
az csak 600mhz-es..én az L5-re gondoltam...amit most adnak ki ICS-el...[link]
-
jooker82
nagyúr
válasz
tibi.234 #21581 üzenetére
Mindegyik rommal elmegy 3-4 napot,csak ne nyomogasd sokat...
Viccet félretéva,nagyjából hasonlóak,nehéz megállapitani,h melyik birja legtovább.... ha spórolni szeretnél,akkor automata fényerő és 3G kikapcs....plusz a gps,wifi is legyen kikapcsolva,csak akkor menjenek,ha használod.. -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21576 üzenetére
Gyenge??ha az LG-nek 800mhz-en fut,akkor a Sonynak is futnia kell...
OPiiPO: na,hogy sikerült végül feltenni?? igaz,h ez a leggyorsab Rom??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #21558 üzenetére
Az is hasonló méretű a flaccal.
Az Optimus L7-ben,le lehet állitani egyszerre az összes futó alkalmazást?? Néztem a videón,hogy 50-60 mb körül mozgott a szabad RAM,azután leállit mindent és felmegy 120-ra...bár még az is kevés szerintem,de az ICS-be lehet elég...
A billentyüzeten is változtattak pozitiv irányba.... A szófelismerés már létezik és az ékezeteket a betűk fölé lehet sorakoztatni... ez tetszik benne..
Rotate: Nekem sajnos nem jött be a swiftkey...irnék egy szót...és a végén a szóközre,v vesszőre kattintok,átváltja azt a szót egy teljesen másmilyenre,amit a szótárából feldob....Vagy azért mert béte,v nem tudom...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21500 üzenetére
Nekem most rajta van az SPB Shell 3D is rajta van,igy szinte folyamatosan 80MB körül mozog,de igy is elég gyors,sőt gyorsabb,mint az előző romok...De abban igazad van,h szinte ok nélkül fogyik sokszor a ram....de még igy is a launcher meg se röccent egyszer se...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21495 üzenetére
Na jó de a gyárilag kiadott verziót nézzük...volt már mindegyik v20-as rom a telómon,de messze a v20r a legjobb...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #21492 üzenetére
De annál,ha fogytán a Ram,akkor se akad be a launcher....Mármint a v20r....
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #21422 üzenetére
Az biztos,h szerethető telefon....
Az ICS-ről a Németországi LG irt..
Ha van valakinek hajszálkarc a telefonján,tudok megoldást,az eltüntetésére... -
jooker82
nagyúr
A németek azt irják,hogy ebben a negyedévben jön az ICS....és a legfrissebb szoftver a v20E... de szerintem a v20R is arra épül...
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
ok köszi...akkor az a 10800 az nem rossz a 4x-nek...
Ez a videoteszt ma került fel,szerintem veszett gyors telefon és a böngésző is jó.... -
jooker82
nagyúr
LG Optimus 4X HD - HTC One X Benchmarking Fehérben is szép a 4x....
Ez milyen benchmark,h 10000 pontot értek el??
-
jooker82
nagyúr
Kdz telepitési útmutató
Töltsük le ezt a packot...Ha 32,vagy 64 bites rendszert használunk, a 3-as lépés nem olyan fontos, de mivel nem árt, ha megcsináljuk, ezért ajánlatos szépen minden lépésen végighaladni, Én 64 bites rendszerrel kihagytam a 3-as lépést...
1. Telepítsük a letöltött B2CAppSetup nevű programot, ez a hivatalos LG frissítő szoftver! B.mappa
2.Majd telepítsük az msxml.msi nevű fájlt! Ez a B mappába van..azaz a belső mappában..
3. Töröljük ki az mfc42.dll fájlt a kitömörített fájlok közül! (Mivel gondot okozhat 64bites rendszer esetén)
4. Vegyük ki az aksit a telefonból, majd miközben a Hangerő le gombot lenyomva tartjuk, dugjuk rá az USB-t (ha megjelent az S/W Upgrade szöveg a telefon képernyőjén, el lehet engedni) és várjuk meg, míg a gép telepíti a szükséges drivereket!
5. Nyissuk meg a Windows Eszközkezelőjét (Saját gépre jobb klikk/Hardver fül/legelső gomb az Eszközkezelő) és a Modemeknél jobb klikkel kattintsunk az "LGE Mobile USB Modem"-ra és tiltsuk le azt!
6. Indítsuk el a KDZ_FW_UPD. fájlt rendszergazdaként! ez az A mappába van...
7. Indítsuk el a Windows Enabler.exe fájlt(B mappa) rendszergazdaként! A tálca jobb alsó sarkában, a Windows Enabler ikonra kattintva aktiváljuk azt!
8. A KDZ Updaterben válasszuk ki a korábbiakban letöltött .kdz fájlunkat! A Type: CDMA-n a mellettwe levő pedig DIAG-on legyen
9. Kattintsunk a "Launch software update" gombra (Első klikkre csak aktívvá válik, második klikkel pedig elindítja a procedúrát)!
10. Hagyjuk, hogy tegye a dolgát! Ne kattintgassunk rá, akkor sem ha az ablak azt írja, hogy a program nem válaszol, előbb utóbb látni fogjuk, ő a háttérben dolgozik! A Log-ot nem kell figyelembe venni, valószínűleg tele lesz hibaüzenettel, de az nem baj.
11. Várjunk amíg a telefon újraindul, és megjelenik az LG logo a képernyőn! Általában ez pár perc, tehát ha 10-20-30 percig nem történik semmi, akkor valami nem jó, valószínűleg el sem kezdte, és csak vár a program, ilyenkor le kell húzni a gépről, újraellenőrizni mindent, esetleg másik USB csatlakozóval, vagy másik Windows-al! -
jooker82
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #21403 üzenetére
A Témobil is úgy forgalmazta pl a Pradát eleinte....
bizom benne,hogy a vodafone is úgy fogja majd a 4x-et forgalmazni és akkor benevezek egyre....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest