- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mang0o0
tag
válasz
trallilalli #49 üzenetére
Csak ezzel meg az a baj, hogy míg a műholdat bárhol látod, ha szabad ég alatt vagy, viszont netet nem tudsz elérni mindenhol, így pl ez eléggé korlátozza a navigációs képességeket egyes helyeken.
-
trallilalli
csendes tag
Sokan kétkednek abban hogy egyáltalán van-e értelme az aGPS plusz funkciójának. De azért ha megnézem az autós navigációmat, van hogy fél de akár 1 percig is tarthat mire megtalálja a műholdakat. Biztos vagyok benne hogy lehet ezen javítani és szerintem ez egy lehetőség a javításra. Remélem igazam van mert egyre több helyen jelenik meg ez az újítás.
-
akimaki
csendes tag
Elvileg gyorsabb tőle a GPS bár azért olvastam kétkedő véleményeket is. Ha tényleg igaz hogy gyorsabb akkor szerencsénk van és mondjuk ha már sok pénzért kifejlesztettek egy ilyen technikát akkor talán tényleg működik is
-
thief888
tag
válasz
MikroTikker #44 üzenetére
Hol találkoztál ezzel az opcióval? Sehol sem találom!
Csak a kapcsolatoknál a GPS típusát (AGPS vagy Önálló mód). -
anrab
addikt
válasz
MikroTikker #44 üzenetére
köszönöm!
-
MikroTikker
tag
A földrajzi koordinátásat nem próbáltam még, de az opciót láttam.
A wifivel semmi bajom nem volt. Eddig betöltötte az oldalakat. Néha lassúzott kicsit, de otthoni hálózat szóval lehet amiatt. De a google map-ot már igen és tökéletesen megfelelt GPS nek. Pedig kocsival mentünk és eljutottunk 30 km-t kis uatkon, szóval megfelelő.
-
anrab
addikt
válasz
MikroTikker #41 üzenetére
nekem nagyon bejön a teló, meg is simiztem a t-mobilnál.
a wifi-ről és a gps-ről írnál valami bíztatót? valamelyik tesztben /eléggé lehúzták a telót/ azt olvastam hogy pl. az index-et be se tudta tölteni. kevés a memória, vagy valami ilyesmi. a gps-t pedig csak a fényképezésnél lehet használni földrajzi koordináta adatok rögzítésére.
-
akimaki
csendes tag
Képeken láttam eddig még csak sajnos de ott nagyon üt számomra. Tudom ott mindig jobbnak tűnik és ki van cicomázva, de a formatervezése nagyon szép.
El is megyek egy T-Mobilba megtapizni! -
zselani
csendes tag
sokmindent tud a teló valóban és ár-érték arányban egész jó, viszont a külseje, legalábbis a hátulja annyira nem jön be nekem... kicsit ilyen tégla lett
nem azt mondom, hogy nagy, hanem csak formára. de tudásilag ott van az tény, bár kicsit engem is zavar ez a zárt rendeszerű op
-
kittibudd
csendes tag
Hát nem biztos, hogy ez a buborékos dolog lenne a legfontosabb dolog az életemben.
Szerintem egész jól működik az érintőképernyője, görgetésnél egy kissé darabos, de nem zavaró túlzottan.
-
propellerjoe
csendes tag
válasz
romeomalac #37 üzenetére
Jó lehet ez a játék
Mondjuk nem tudom milyen szórakoztató hosszútávon, de ha megmutatod valakinek biztos csodálkozni fog, hogy ezzel már ilyet is lehet
-
romeomalac
tag
válasz
nagygabor519 #36 üzenetére
Az érintő képernyője elég jól meg van csinálva... ezt mi sem bizonyítja jobb, mint a szappanbuborék fújós játék... ami akkor működik csak, ha ráfújsz a kijelzőre
-
nagygabor519
tag
Én azt szeretném megtudni, hogy az érintőképernyője mennyire reagálja le a dolgokat, mert voltak olyan tapasztalataim,hogy nyomhattam az ikonokra , de az istenértse akarta végrehajtani pl h megnézzem a mailjeimet..
Ennél ilyen probléma nincsnen ugye??
-
tpetru
csendes tag
Nem gondolnám, hogy karcolódna vagy törne vagy ilyesmi. Most már remek előlap védő fóliákat lehet venni, szóval még ha nem is karcmentes az üveg (vagy műanyag???) kijelző, akkor is meg lehet attól védeni, hogy csupa csík legyen.
-
Axion1
csendes tag
válasz
predator24 #33 üzenetére
Mivel sok gomb nincs rajta és elég zárt a telefon (mint az operációs rendszere
, ezért nem valószínű hogy könnyen porosodna. Amúgy elég jól ötvözték benne az anyagokat.Nem fog karcolódni a zsebben.
-
predator24
tag
Azért el is várom egy felsőkategóriás telefontól, hogy ne legyen recsegős műanyagból
Ennyi pénzért azért ne már
Alap a karcálló üveg, és hasonlók.
Szerintem a porosodás nem nagyobb probléma, mint általában az ilyen telefonoknál. Megy bele, persze, de nem fog a használhatóság rovására menni, maximum esztétikailag nem lesz tökéletlen -
win7
csendes tag
válasz
RaveForce #14 üzenetére
Valóban szép a kivitelezés és úgy tűnik, minőségi anyagokat használtak a gyártásnál. Ha jól láttam, részben fém, részben műanyag a ház, de nem az a reccsenős-széttörős-rideg fajta, ami az első hidegekben és az első zuhanásnál felmondja a szolgálatot.
Nekem az volna a kérdésem, hogy vajon ha zsebben hordanám, tok nélkül, akkor nem tömődnének-e be az oldalsó kezelőgombok szösszel, egyébbel... -
dussy
őstag
Mától elérhető a T-től... Teszt nem lesz?
-
Norbi21
senior tag
Még mindig nagyon tetszik ez a telefon, szerintem gyönyörű. Mit nem adnék egy androidos verzióért
-
8nemesis8
veterán
válasz
RandomGosu #20 üzenetére
Hát az utódját nagyobb akksival szerelik és eladhatóbbá fog válni, semmi fejlesztéssel egybekötve. Más logikus magyarázatot nem találok rá.
-
Vikt0r
aktív tag
3,2"-hoz nem sok a 480x854-es felbontás?
-
8nemesis8
veterán
Elég gyenge kis akksival jön.. A "nagy" kijelző megkövetelne egy erősebbet.
-
Stiky
senior tag
Bjutiful.
Androidos variáns nem lesz?!
-
plus44
veterán
Eléggé bejövős, teszt is lesz szerintem hamar.
-
babati
aktív tag
a-classal ki voltam békülve, volt vjutim is és gt500asom is. ha hiszed ha nem bele voltam zúgva az arénába, szó szerint. bementem egy mobilos haverhoz, kezembe vettem. mondom ez minden?! azonnal kiszerettem belőle mihelyst a kezembe fogtam, de gyanítom hogy azért mert a gt500 után nem sok újat mutatott a teló. aréna vagy ilyen ide vagy oda, nekem sem kéne zárt rendszerű teló (már).
-
RaveForce
veterán
-
sagesz93
addikt
Nagyon szépecske!
Árát is jól belővik szerintem, a crystal is elég különleges volt, és elérhető áru cucc, szerintem. -
RaveForce
veterán
kézbenfogva ez a telefon szerelem volt első érintésre
-
lindermen
senior tag
Tetszetős, zárt rendszer, de ami fontos azt tudja, talán az akku kicsit kevésnek tűnik...de egyébként
-
Tetszik a szögletessége, de sosem vennék zárt rendszerű telót..
-
bope87
aktív tag
Tetszik ez a baltával alakított ház
Az a 900-as akku nem lesz kevés?
-
Nadrágzsebben tartva biztos szúrós lesz, de tényleg nagyon szép.
Pár éve ciki volt LG mobilt venni, mára meg egész feljöttek.
-
AS
félisten
Nem rossz de semmi fejlődés nincs...
-
debi
tag
Ez valami iszonyat gyönyörű!
Nagyon tetszetős ez a minimál dizájn.
mozgásban -
babati
aktív tag
hááát igen. LG design, mindig találnak ki valami újat. és eléggé tetszetős is. bár az ára tuti a fellegekbe lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A zártrendszerű LG Mini Webkit alapú böngészője több oldal kezelésével és Flash tartalmak megjelenítésével is kecsegtet.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest