- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
[ Szerkesztve ]
-
monox
csendes tag
Tudja-e valaki, hogy ez a készülék rendelkezik-e hívás elutasító funkcióval?
-
AMD Power
titán
A Z310i se ellenrfele mert az legelább tud MP3-t.
-
greeneye166
aktív tag
Az ára Vitamaxban tényleg nagyon sok, előfizuban viszont korrekt.
1-2 ezres előfizus összegnél az árat még nem tartom igazán mérvadó összevetési alapnak (árérzékenység ide vagy oda).
A Z310i szoftja talán gyorsabb, de ott meg a kjelző lomha. Ez van.
Szerintem a design igencsak rendben van, még túl is mutat a kategórián. A Voda felírat is kellemesen hat a szálcsiszolaton.
Bár mint már írtam SE fan lettem, de ha valamin borzalmasan fest a kijelző/flip arány az a híresneves Z555 kristálytégla. Na az már blamásan fest!
Nyugodtan kaphatott volna ajánlott plecsnit!> kiregisztrálva, ne küldj privátot <
-
T0rnad0
addikt
Szép forma, de ennyiért drága
-
alex89
senior tag
Külsőre mondhatni nekem is bejön, szerintem szép letisztult forma és a belülről is szép.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
James Bond™
tag
Egészen pofás, kicsit Nokiás. A kihajtható telefonok nekem csak addig szoktak tetszeni, míg nincsenek kinyitva.
Aki 20 ezer forint alatti összegben gondolkodik, az nem feltétlen a tudást nézi. Vagy megeshet persze, hogy valakinek nincs pénze jobbra, és akkor tudásra hajt, de csak "álmodik a nyomor"... Az olcsó telefonok nem lesznek híresek tudásukról, mert azok a "technológiák" kerülnek beléjük, amelyek már régóta evidensek felső kategóriában. Egy, kettő vagy pár év múlva biztos annyit fognak tudni az olcsó telefonok, mint most a középső kategóriájúak. De akkor már nem lesz kiemelkedő a tudás.
•> Figyelj, tanulj, hogy később rád figyeljenek és tőled tanuljanak!
-
alex89
senior tag
válasz RandomGosu #8 üzenetére
ennyiért azért már lehet jobbat is venni
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
blueMerle
veterán
Namost szerintem te valamit benéztél. Ez a telefon a tudásához képest nagyon drága.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Verhetetlen?
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Enjoy
addikt
Nem rossz ez a live, de egy drágább készülékben akkor is kötelező a gyári menü struktura.
Legalábbis számomra► més que un club ◄
-
alex89
senior tag
valóban nem lett rosz ez az új lájvfos menü,de a teló nem egy nagy szám
-
joey04
titán
hát én elsőre azt hittem elírás a cikkben a live! menü.ha ez tényleg az akkor oké, van fejlődés ez már kinéz valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Tényleg szuper ez a lájv! Vannak benne színek?! Végre a Vodafone is belátta, hogy úgy is lehet live!-menüs egy készülék, hogy az közben mégis mutat valahogy a kijelőn.
A telefon valóban kicsit magas áron kapható, de gondolom, pár hét, és ennek is leszáll az ára a helyére.
Xiaomi 13T
-
mark75
senior tag
ez a live menü nem nézki rosszul!
-
PowerBuldog
veterán
A 3. tesztkép lineklése el lett rontva, nekem nem jön be!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest