Hirdetés

LG KP230 - kis kedves

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Click to read in English!

Mindig nehéz dolog egy alsókategóriás telefont tesztelni. Egyrészt magát a cikket is nehéz olvasmányosan megírni, hiszen újítások nincsenek, a szolgáltatások listája is elég kurta, tehát legfeljebb a bevezetőben lehet valami olyat mondani, amitől az olvasóknak lesz kedvük végigrágniuk magukat az unalomig ismert funkciókon. A Vodafone kínálatában kapható LG KP230-cal viszont komoly gondban vagyok.

Az efféle készülékek ugyanis leginkább az árcédulájukkal tudják megdobogtatni a potenciális vásárlók szívét. Messze ez a szegmens a leginkább árérzékeny a piacon, pár ezer forintos különbség örökre el tudja dönteni egy-egy készülék sorsát. A piros szolgáltató weblapját végigböngészve rájöttem, hogy tesztpéldányunk sorsa már el is dőlt, a kütyü ugyanis jelenleg messze nem a legolcsóbb VitaMAX kártyás telefon, egészen pontosan hat modell van előtte, melyek között okosabbakat, jobbakat és Nokiákat is találunk, utóbbiak mindentől függetlenül utcahossznyi előnnyel indulnak a versenyben.

A GSM Takács által biztosított apróság tehát legfeljeb külsejével rúghat labdába, de sajnos itt is hátránnyal indul, ugyanis a Vodafone a sokak által szívből utált Live! menüt telepítette rá, mely együtt jár egy előlapra elhelyezett Vodafone logóval is, melyet a felhasználók általában szintén nem kedvelnek. A leírtakból következik, hogy a masinát rejtő aprócska doboz teljes egészében piros színű, a hálózati töltőn kívül mindössze egy mono headsetet rejt. Mivel a készülék nem képes zenelejátszásra, felesleges is lett volna egy normális fülhallgatót adni mellé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés