Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • risnos

    tag

    válasz gigi18 #10092 üzenetére

    A kicsomagolt we travel mappát felmásolod a mem. karidra
    A benne lévő jar vagy jad fájlal telepíted az alkalmazást
    Elindítod. Az első indításnál megkérdezi,hogy megkeresse e a mappáit. ezt nem hagyod, kilépsz. ujraindításkor a menüből a beállítások-haladó-fájlok menüben a Card-ot kell választani, abban meg kell keresni a wetravel mappát és az opcióban ezt választani root-ként. A kinézet menüben a menü kinézetét (carbon),és a nyelvet kell beállítani . ezek után már megy is,de még kell néhány beállítás.
    Gps beáll.:menü >beállítás>gps itt kiválasztod milyen gps vevőd van (beépített,bt,stb)
    A háttérfény:menü>beállítás>beállítás>örök fény még egy menü >beáll.>haladó>kinézet gördülő menüből a "dinamikus háttérfény" -t pipáld ki. Akkor ha lejjebb gördíted akkor megtalálod az érintő képernyő lehetőségét is. Még a gps tipus beállítása előtt lehet a várost, utcát beállítani. A Térkép menüpontban az áttekintés és a részletes atlasz pontban a Hungary van beállítva.
    Hát nagyjából ennyi aztán a navigáció menüben a célpontot kell megadni majd. Ez a beállítási menet a SE portál leírása plusz a saját kísérletek keveréke. A WeTravelPhoneUpload nevű progit a számítógépen kell elindítani, de ehhez telepíteni kell a Sun aktuális java progiját. Ha ez megvan, elindul a Wetravel phone upload, persze a telcsi USB kapcsolat Adattár módban kell hogy legyen csatlakoztatva a géphez.

    Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

Új hozzászólás Aktív témák