- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mieza
tag
válasz
PókerFész^^ #18216 üzenetére
Én speciel több hónap után választottam ki az Arenat, már vagy egy éve.
Engem a multimédia része érdekelt a leginkább, főleg annak a minősége. Ez teljesen rendben is van. És még telefonálni is lehet vele.
A többi funkciója is rendben működik, de persze a szoftverben vannak logikátlan dolgok, de egyik sem okoz problémát, együtt lehet velük élni.
Szerintem a többi hasonló telefonhoz képest nem lassú, sőt! Nem egy IPhone-hoz, vagy valami felsőkategóriás telefonhoz kell hasonlítani.A WiFi-hez: nekem itthon eddig két routerem volt, mind a kettőhöz rendben csatlakozott (Asus és Linksys). Budapesten meg legalább 6-7 különböző helyen is próbáltam már a nyilvános hálózatokat, sehol nem volt vele gondom. Csatlakozott és nem dobott le.
Jelenleg nem is cserélném le egy telefonra sem, talán majd a Dell Thunder-re.
Nem azért, mert olyan plusz dolgokat tudna nyújtani, amire szükségem van, és az Arena nem tudja, hanem mert jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest