Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
Üdv all!
Mivel ehhez a lelóhoz a voda nem adott semmit ha valakinek USB adat kábel kell hozzá akkor legalább is az LG-nél ezt mondták!
18 pines USB a kábel típusszáma DK-80G.[ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
LG_Info
csendes tag
-
blueboy77
csendes tag
Sziasztok!
Egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmeteket!
3 db 72 órás cserén vagyok túl ezzel a típussal (a második és harmadiknál inkább a helyszínen kipróbáltam, sikertelenül => szériahiba?!). Végül típus csere lett belőle, nagy nehezen, elég nehezen mentek bele.
Szóval PIN kódot kérő SIM kártyával beállítottam egy ébresztést, majd kikapcsoltam a készüléket (ugye mint amikor az ember lefekszik este aludni). A beállított időpontban a készülék annak rendje-módja szerint ébreszt, lelőttem az ébresztést, a készülék kérdezi bekapcsolom-e? ==> Igen ==> És innentől szívás... PIN kódot nem tudod beírni, készüléket nem tudod kikapcsolni, olyan mintha a billentyű zár nem kapcsolna ki. Egyedül akksi ki/be módszer segít.
Leszögezném, hogy nem fikázni szeretném a készüléket, csak másokat szeretnék megkímélni azoktól a kellemetlenségektől amin átmentem.
Szóval aki LG GU280 vásárlásán töri a fejét, még a vásárlás helyszínén feltétlenül próbálja ki, tesztelje le a fent leírt ébresztést!!!Üdv,
b
-
Teszla_
senior tag
A Voda felemelte a telefon árát 25ezer Ft-ra. Így már annyira nem éri meg szerintem.
-
JanFe
aktív tag
Jol szorakoztam a tesztet olvasva. A telefon hasznalhato, de vannak kisebb hibai. Ezert az arert azert megeri.
"There is nothing permanent except change"
-
EczkE
veterán
Mire a teszt végére értem teljesen lelombozódtam.
Külsőre nagyon tetszik, a színnel sincs baj.
Először a kijelző felbontásánál húztam a számat, de egyfene az oké.
Aztán nincs füles. Nagy hiba.
A 3G-t meg már nem is értem. És az akksi se bírja sokáig.Asszem mindenféleképpen!
-
64b0r
aktív tag
Hát egy milyen komoly... 3G telefon, a 3G minden előnye nélkül...
Na jó, egy előnye van, az is gyártói oldalról, lehet vele dicsekedni, hogy na, ebben is van 3G. Használni ugyan nem fogod, de tényleg van benne, becsületszó! Nézd milyen gyorsan merül az akksi is!On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz wandor0930 #39 üzenetére
oops. az adatok stimmelnek, a headert nem írtam át, thx.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
wandor0930
aktív tag
A specifikáció kicsit sántít :S
Nem tudom hogy az adatok valósak-e de a névnél Samsung S7350 szerepel. -
aram01
nagyúr
szegény egy kicsit csúnya,de baráti az ára
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
mark77
tag
Füles inkább ne adjanak semmit, hanem tegyenek minden telefonjukra minjack vagy normál jack aljzatot. Ne a gyári füldugót/ jack addaptert vetesség már meg az emberrel horror áron.
Rádió nélkül ma már telefon? Ebben a kategóriában? Elég fura....Amúgy egész jó. Ha csk telefonálni, modemként akarja használni az ember.
Cannibal Corpse
-
orrlyuk
aktív tag
Hát azért opera minivel meg javás gmail klienssel is meg kéne nézni eztet...
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Teszla_
senior tag
Szerintem szép telefon, csak az alsó gombsorról hiányoziatnának a dedikált gombok. Szerintem tuti félrenyomnám a gombokat
Na meg egy füles + adatkábel lehetne a csomagban. Ha már a 7k-s Motorola W388-amhoz adtak.[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Nekem az E66 jutott rola eszembe egybol, vagyis annak butitott valtozata
-
rizso
addikt
Na ez már lassan retro-mobilnak is mondható...Sok értelmét nem látom ennek a telefonnak - bár nem is én vagyok a célközönség...Kisgyereknek talán még elmegy ajándékként
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Csak engem emlékeztet az egykori Nokia 5300 XpressMusic-omra?
-
hardverarc
csendes tag
szerintem nem ér semmit,max 3g modemre még jó,de randa mint a bűn
pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D
-
Prof01
veterán
Csúnyácska.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
trassher
addikt
Édesanyám pont ezt nézte ki magának. Telefonálni és sms-t írni tud majd róla szóval neki tökéletes. Köszi a tesztet.
Redmi Note 7
-
riszter
senior tag
"...olyan mobilkockák vagyunk, hogy simán legózni lehetne a fejünkkel..."
Ez nagyon tetszett!! Egy film címe jut róla eszembe: Csúf igazság
Vivere militare est
-
amanoba
őstag
a baránőmnek érthetetlenül pont a gombsor tetszett, velem ellentétben, nekem összetolva szimpatikusabb a készülék.
bár ez a fülestelenség és a vacak böngésző..hát khm..öngól!
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Wictor
őstag
Nem is tudtam, hogy ennek a teljes neve LG GU280 Popcorn...
Akkor már értem, hogy miért ilyen kis puffasztott gombsora van...
[ Szerkesztve ]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz HardSanyeee #2 üzenetére
Nem, ennek a cikknek csütörtökön kellett volna kimennie, szóval igazából lassúak voltunk, de jó látni, hogy ti még így örültök a cikknek. A kiskép szerintem priceless!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
brumesz
aktív tag
ránéztem és egyből a nokia e66 gyerekváltozata jutott eszembe. velem van a baj?
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Norbi21
senior tag
Anyunak máris bejön ez a telefon. Mondjuk nekem is tetszik. Amire neki kell, arra elég lenne. A füles meg szerintem annyira filléres darab, nem is értem hogyan maradhatott ki
-
veterán
Ezzel a színvilággal - a fiatalokat megcélozva - a füles hiánya teljesen érthetetlen számomra. Még a 7k-s Samu E2120 is kapott headsetet.
Egyébként semmi bajom a készülékkel összességében, de ez megdöbbentő.
Persze a vásárlók nagy része csak utólag szembesül a füles hiányával..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Enjoy
addikt
Nekem ez ugrott be először róla: Kép
► més que un club ◄
-
plus44
veterán
Egész pofás kis masina, még így piros-fehérben is. ( nekem ilyenkor mindig eperöntettel megspékelt vanília fagyi jut eszembe ) A kamera mintha ott sem lenne, és a 3G is csak marketing fogásnak jó. Ettől eltekintve megéri az árát.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
BossBoss
őstag
Valakinek biztos kell De nem nekem. Csak tudnám mi értelme ennek a kombónak?
-
sagesz93
addikt
Egy opera minit feltolhattál volna rá, megnéztem volna azzal hogy tud böngészni.
Szerintem jó telefon, mutter is nézte nagyon, csak neki jobb kamera kell. -
addikt
Szép reggelt! Elolvastam a cikket, és egyből jobb lett a kedvem. Itt-ott döltem a röhögéstől.
Pl. itt: mi persze olyan mobilkockák vagyunk, hogy simán legózni lehetne a fejünkkelés persze mindig egy újabb telefon jönne ki belőle, igaz?
Vagy itt: A 3G helyett kérnék egy fülest
jobbost, vagy balost?
Egyébként a teszt maga nagyon jó, a telefon meg olyan, amilyen! Akinek ilyen kell, és akinek ez elég, az vegye, vigye, használja!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Depression
veterán
Így pirosban még egész szép is lett. Magasabb árszegmensben is vállalhatnának ilyen merészebb színeket. Nagyon unom már, hogy drágább telefonokban csak az 'elegáns' kamu jön.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Wictor
őstag
válasz HardSanyeee #2 üzenetére
Feketében azért kulturáltabb valamivel.
Vagy esetleg ilyen ezüstös-szürkés színben is ezerszer jobb. De van rózsaszín is természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Hát, ez nem tetszik
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
GALARDO
addikt
Na ilyenkor is dolgoztok? Vagy csak korán jött ki?Amúgy a készülék elég rondára sikeredett.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest