- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Már leadtam a GSM-be. Ez az út valószínűleg nem lett volna járható számomra, mivel vidéki vagyok, így is úgy is postáznom kellet volna. A másik bökkenő pedig az, hogy a garanciapapírt nem fogadták volna el a hivatalos márkaszervizben, mivel ez a GSM által lett kiállítva a boltban, és ő küldi vissza a beszerzőhöz / kispistának akinél a hivatalos garanciapapírja van a telónak (ami a gyári gariztatáshoz is kell). El nem tudom képzelni miféle humbuk áfa mókolás mehet a háttérben, hogy erre szükség van...
-
orc88
őstag
Nekem is foltosodik a kijelző, főleg a fenti részen van egy nagyobb sárga paca.
A következő hetekben szeretném visszavinni a GSM-be ahol vásároltam, viszont nem nagyon van tapasztalatom ilyen gariztatással kapcsolatban. Nem szoktak ezek a dugi-GSM-es emberkék kötözködni, hogy ők ilyenért nem küldik vissza, vagy előadják, hogy ők nem látnak semmilyen elszíneződést, csak én képzelem oda?Nem célszerűbb rögtön egy LG szakszervizbe vinni?
Bocsi a kérdésekért, de tényleg nincs tapasztalatom velük kapcsolatban. -
bulbaa
tag
Múlt hét hétfőn kaptam vissza a kijelzőcserélt telefont és többé-kevésbé a szerencsések közé tartozom, tökéletes nem lett, fehér háttér esetén (beállítások, naptár) a kijelző felső harmada nagyon enyhén sötétebb, de legalább nem foltban mint korábban, és igazi elszíneződés sincs. Remélem így is marad
-
kelly416
veterán
Igazából a kijelző, az érintés érzékelő réteg és védőüveg közötti ragasztást valamiért rosszul csinálják évek óta, és nem változtatnak rajta még mindig. Vagy ha igen, nem elég hatásosan. Az IPS kijelzőik és az OLED kijelzőik is ugyanazzal a hibával kűzdenek. Sajnos.
A Wave iszonyatosan eltalált készülék lett, ha nem rontják el a bada-val, gyilkos kis szerkezet lett volna a maga idejében. Nekem is volt, ha a bada "varázsán" túl tudtam volna tenni magam, nagyon sokáig maradt volna nálam.
Az akkuja eléggé harmatos ha nyúzod, készenlétiben jól fogyaszt, amit leírtál, arra készülhetsz a továbbiakban is. Sajnos használva merül, mint kavics a tóban (na ne most dobd bele, mert most aránytalan előnye van a tónak
).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Diablo IV
- Futás, futópályák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest