- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
FraFer82
tag
válasz
Voiceless #222 üzenetére
Jó kis telefon ez, ár-érték arányban meg pláne. Teszi a dolgát, de néhány dologban egyszerűen elavult. Erre akkor jössz csak rá, ha egy vele kb. egyidős telefonhoz viszonyítod. Sosem gondoltam volna, hogy egy Huawei (P30 Pro, de még a sima P30 is) ennyivel gördülékenyebb, gyorsabb, precízebb, "maibb" telefon lesz valaha, mint egy LG.
-
joekajoeka
tag
válasz
Voiceless #219 üzenetére
Udv,
1 - A hiba nalam is jelentkezik, en novemberben vettem a keszuleket kb 3 honapig hibatlan volt az ujlenyomat olvaso, de valamelyik frissites utan kezdett jelentkezni ugyanaz a problema mint amit leirtal.
2 - wirelessen toltom a telefont csak, kabelt meg nem hasznaltam tolteshez kell vagy 3-4 ora neki igy. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Voiceless #219 üzenetére
Szia.
Általában ajánlani szoktam a turbadot, de egyre jobban azt érzem - saját rendelésű op 6t, s10e, és ahogy olvasom másoknál is több készülék esetén (moto z3 play, pixelek, + most te) - , hogy a Turbadonál több a hibás telefon mint máshol. Testvéremnek februártól van meg a g8s-e. A pár hszel feljebb írtak mellett eddig ezt tartja a legstabilabb telefonjának. Ujjlenyomat olvasó rendben van és a töltést 2 órán belül megvan 10 %-ról 100-ig, úgy hogy nem kapcsolt ki rajta semmit.Szóval ha 14 napon belül vagy küldd vissza nekik és kérd vissza a pénzed, vagy küldjenek egy másik készüléket. Amúgy csomagolás bontatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest