- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
PTomi92 #38974 üzenetére
"Ahogy olvasom másfél év után mindenkinél eljön menetrendszerűen? Ilyenkor alaplapcsere kell?"
Nem igaz Ez a 2015 évi gyártásúakra volt igaz, az LG elimerte ahogy egy forrasztás hőingadozás hatására egy idő után elenged, emiatt a 2015. évi gyártásúak szinte 100%-ig biztos alaplap hibásak lesznek. [link] 2016. január elején jöttek rá a bootlop probléma okára, 2016. éviek főleg a 2016 február utáni gyártásúak biztosan javítottak, megerősítették a forrasztást. Ezt az is alátámasztja, hogy míg a 2015. éviek esetén 5-7 hónap alatt tömegesen jelentkeztek a bootlop hibák, 2016. évieknél nem nagyon tudunk ilyenről pedig lassan eltelt 1 év. Ettől egy két gyártási hibás termék előfordulhat, de ez minden mobilnál így van.Egyébként külföldről rendelsz a garanciát buktad, pl. előttem volt Nexus 5X-es csávó az LG szervízben valami komolyabb problémával, mondták neki hogy persze 2 év szavatosságban javítanák, ha van magyar számla. Mondta hogy USA-ból lett rendelve, mondta a szervízes csávó aki egyébként korrekt volt, hogy akkor próbálja ott intézni a javítást, ahol vette, ők itt nem tudnak vele mit kezdeni.
-
kenwood3
addikt
válasz
PTomi92 #38966 üzenetére
Szia!
En is nexus 4-rol valtottam g4-re kb 2 hónapja. En azert valtam meg az n4 -tol, mert nekem sokat fagyott es indult ujra indokolatlanul az utobbi idokben. Ezzel szmbe a g4-el az elmult 2,5 honap alatt nem talakoztam ilyesmivel. A kamera oriasi ugras az n4 utan, es az uzemido is, ill a kijezo szinei is sokkaljobbak. Viszont szerintem a sebessegen nem latszik a 3 ev a ket telo kozott. Nem mondom, hogy baj van a g4 sebessegevel, csak az n4 is nagyon smooth volt mar emiatt nem tunik nekem annyival gyorsabbnak. Inkabb ugy irom nem tortent akkora elorelepes az n4 utan a g4-re valtasnal szamomra, mint anno, amikor optimus 2x-rol valtottam n4-re. Ujjlenyomatolvaso nincs, h815 az egysimes a h818 a dual simes. -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
PTomi92 #38966 üzenetére
Teljesen jó a gyári rendszer ne félj tőle.
Sajnos a biztonsági patchek azért lemaradoznak a frissítésére a készüléknek már nem jut annyi idő...
Lehet 7.0 se lesz egyre gyanusabb...Persze ettől még szuper készülék jó kamerával.Tökre kiszolgálta a 1 évet amit ált, használok.
SŐT az énG4- em most a második évet járja lassan mert tavaly nem nagyon volt mire váltanom.
Idén V20 -G6 esélyesV20 már most love de azért megvárom a g6 ot.
G5 egy vicc volt szerintem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest