- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Roland861010 #27109 üzenetére
Hát sok idegeskedni való az üzemidőn sincs, úgysem tudsz változtatni rajta. Azon meg hogy mennyi a szabad RAM mi értelme rágódni? Nem hiszem hogy bármi hátrányát éreznéd hogy "csak" 500 mega. De ha vigasztal, most hónapok óta csak ezért ránéztem, nálam csak 455
Akkor már inkább az üzemidő -
neo_xperia
senior tag
Mondjuk pont nem értem miért engem támadsz be
Volt egy kérdés, amire válaszoltam saját tapasztalat alapján. Ebből következik hogy én is vásároltam már náluk. Sőt még csak negatív élmény sem ért. Nyílván én is felmértem hogy mit kapok mennyiért, esetleg milyen kockázatot vállalok és ezek ismeretében döntöttem. Sőt még csak azt sem mondtam hogy a jövőben nem vásárolok ott. De ettől az még tény marad hogy a gariztatás lutri. Ezt szerintem mindenki el tudja dönteni hogy bevállalja e. Az viszont enyhe csúsztatás hogy mivel nem ad számlát /bár van 0% áfa tartalmú számla is... /emiatt 20-30 k-val olcsóbb. Közel sem ennyivel, max pár ezressel azoktól a boltoktól ahol rendesen kiállitott számlát adnak. Van persze 20-30 ezerrel drágábban is, de semmivel nem előnyösebb kondíciókkal. Részemről a partneros vitát lezártam, és mégegyszer: nekem semmi bajom velük.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
rasurosenpai #26987 üzenetére
A partnerogsm NEM ad számlát, csak egy adásvételi jegyet, ez egyben a garancia is. Szóval nem egy életbiztosítás. Én korábban vásároltam náluk, de szerencsére gariztatásra nem került sor. Tehát ez elég lutri, ezt vedd figyelembe. Bár tudom hogy a legolcsobb árak náluk vannak.
-
neo_xperia
senior tag
508-al volt már valakinél bootlop probléma? Itt a fórumon nem emlékszem hogy jelezte volna valaki. Nem mintha különösen tartanék tőle, az enyém szolgáltatós, két év garis.
-
neo_xperia
senior tag
-
-
neo_xperia
senior tag
válasz
jimmedly #25796 üzenetére
A lite verzióban úgy emlékszem nem lehetett minimum és maximum fényerőt megadni. Tehát lényegében ugyanazt tudja mint a beépített fényerő szabályzó. A fizetős verziónál te állithatod be ezeket az értékeket. Nálam ez volt a lényeges szempont, ugyanis a gyári nekem már már olvashatatlan a maga 4%-os minimum fényerővel.
-
neo_xperia
senior tag
Hát snapi820, dupla kamera, 4 giga ram ide vagy oda, kövezzetek meg érte de én 1:1-ben sem cserélném a G4-re, nem hogy ráfizzessek. Hiába a brutál vas ha egyszer olyan csúnya lett szegény hogy állandóan zavarna ahányszor ránéznék. Egyszer volt egy ilyen csúnya telefonom (ráadásul még szar is), alig vártam hogy túladjak rajta. Viszont a v10 nekem is nagyon bejön. Csak kicsit lenne erősebb aksiban..
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Viktor0610 #25240 üzenetére
És az a sima fólia mitől is védi a telefont?
Ok, az apróbb karcoktól biztos.
Nálam egyébként még egy telefonomnál sem jelentett érzékelési problémát az üvegfólia.Zombinyul :
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz
neo_xperia #24429 üzenetére
Majdnem egyszerre vettük le töltőről
Mármint Zombival.
Nálam 3 óra 10 perc, 96 %-on, 40perc kijelző.
És semmi térkép -
neo_xperia
senior tag
Talkback,hangouts,fílmek,zene letíltva.
Az ujságosba időnként belenézek, a könyvek meg jó ebook olvasásra. Ezeket természetesen frissitem ha kel.lbokarcsi71: Igen visszaállitja az sms-eket, sőt még a híváslistádat is.
Természetesen csak LG telefonokra. Ha nem LG-re akarod átvinni, akkor használd pl. az sms backup nevű appot. -
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz
zombinyul #23969 üzenetére
Biztos én is felrobbannék, de ha lehiggadsz azért te sem gondolod komolyan hogy minden G4 és minden LG termék ipari hulladék.Persze az rendben van hogy egy életre elment a kedved tőle. Nálam a telón kívül tv, hangprojektor,mosógép, asszony-gyerek telefonja LG. G4 előtt G2-m,Optimus G, és soha egyiknek semmi baja nem volt.Nem vagyok egy márka fan, de ezt eddig egyetlen gyártó sem tudta nekem produkálni.
Szóval nem ennyire egyértelmű, bár te kétségtelen nagyot szívtál vele gyors egymásután. -
neo_xperia
senior tag
válasz
rayoliviero #23671 üzenetére
Nem. Legalábbis én anno a G2-t náluk vettem, és csak egy sima Adás-vételi szerződést kaptam. Ez volt egyben a garancia is...Viszont az igaz hogy árban mindíg is ők voltak a legjobbak.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Aryon87 #22704 üzenetére
Nekem mióta kijött a 20d az van fent, annyi hogy anno csak ráfrissítettem a 20c-re,kb egy hónapja pedig nyomtam egy tiszta telepítést, az alkalmazásokat sem mentésből telepítettem. Talán valamit javult, SOT min. 3 és fél ora, max 4 óra 20. Amit észrevettem hogy-nálam legalábbis - használ az üzemidőnek hogy minden töltésnél csinálok egy ujrainditást.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Makifeju #22650 üzenetére
Lehet meglepő, de olvastam az LG közleményét az elismert bootlop probléma kapcsán. De ami a te egyéni problémádat illeti annak ehhez semmi köze, tehát ez erős csúsztatás. Mint ahogy az is hogy minden negyedik G4 így járna. Vagy ezt is valami megbízható forrásból hallottad? Megértem a keserűségedet, de azt hogy te így jártál általánosságra vetíteni nettó marhaság. Szerintem.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
tknof1871 #22640 üzenetére
Hát én nem tartom magamat egy nagy kézügyességgel rendelkező egyednek, sőt inkább az ellenkezője igaz rám, de eddig egyetlen üvegfólia felrakása sem okozott problémát. Patentűl, buborék mentesen ment fel mindegyik. Beleértve a kameravédő kis kör fóliát is. Nem gondolom hogy ez külön használati utasítást igényelne.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Stauffenberg #22391 üzenetére
Igazából nem is a merülés itt a probléma, hanem az hogy borzasztó hektikus. Hét elején volt egy 22 órás meritési ciklusom, alig jött össze a két óra SOT. Ujrainditás után a következő töltéssel 42 óra, 4 óra 20 perc SOT. Ugyanolyan használat mellett... Amikor jobban merül elég erősen melegszik is. De hogy mi lehet az oka?...
-
neo_xperia
senior tag
válasz
killzone1987 #21487 üzenetére
Passz..
-
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Csocsesz75 #21190 üzenetére
Igen
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Stauffenberg #21153 üzenetére
Huhúú,mi megy abban a topicban
G4-röl nekem is ugyanez a véleményem. Amin már sokszor elgondolkodtam: egy lassan egy éves telefonhoz miért nem sikerűlt eddig normális root-ot készíteni ?
Tudom hogy van rá megoldás,MM alatt bootloader nyitással, lollinál akár enélkúl is. De a korábbi LG telefonokhoz -G2,G3-volt vagy egyklikkes root,vagy jóval egyszerűbb megoldás.Mi az oka hogy a G4-hez nincs még mindíg ?YamatoVTEC: Nagyon szívesen.Sikerült rá lecsapni ?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz #21138 üzenetére
Igen, olvastam. Az innovációt nem is vitatom. De ezeket egy szakmai zsűri ítéli meg és nem ők a potenciális vásárlók. Sokkal inkább a korábbi elégedett LG tulajok, mi. És ahogy szerintem te is olvasod, hallod az első benyomások nem éppen a must have érzést tükrözik. Persze lehet hogy a megjelenése után ez megváltozik.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Stauffenberg #21136 üzenetére
😆
Azért ebben nem kis szerepe van a G5 (szerintem) elhibázott koncepciójának is. Egy ütős G5 mellett nem hiszem hogy ennyien átpártolnának S7-re. -
neo_xperia
senior tag
válasz
#18001664 #21127 üzenetére
Ez is biztos jó. Mondjuk szerintem OEM,mert az eredetin most néztem a felső részén a négyzet alapú mélyedésben van egy LG logo és felirat.Ezen legalább is a képek alapján nincs. De a célnak megfelel valszeg.
Most nézem, amit én linkeltem azon is látható.
Csak az duplájába kerül
-
neo_xperia
senior tag
-
neo_xperia
senior tag
válasz
tipuka #20966 üzenetére
mielőtt teljesen hülyének néznél, így is látnád?
-
neo_xperia
senior tag
válasz
mouzrr #20920 üzenetére
Szia! Vagyunk itt egy néhányan akik G2-ről váltottunk. A különbség? Stabilitásban kb. ugyanaz. Másban minden téren jobb a G4. Gyorsabb, szebb kijelző, kamera is jobb, főleg gyengébb fényviszonyok mellett. Amiben gyengébb egyértelműen az az üzemidő. De ebben a G2 kiemelkedően jó. Itt kb. a G2 üzemidejének a 70%-ra számíts. Nálam pl.átlag 3 és fél óra SOT, másfél nap használat mellett. Persze kihozható 4-5 óra is, de akkor nem bír ki 24 órát. Ez persze nagyban függ a felhasználói szokásoktól. Összességében megéri váltani mindenképp.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
zombinyul #20691 üzenetére
Azért azt meg kell hagyni az S7 edge bitang jól sikerült. Csak egy baja van, hogy Samsung, és ez nálam kizáró tényező
A G5 viszont sajnos egyáltalán nem hozott lázba, nagyon nem tetszik.Talán majd ha élőben látom. Ebben az évben szerintem tuti nem cserélek telefont, egyébként is bő évente szoktam. Meg hát nem is látok alternatívát a G4-gyel szemben. Talán a v10 ami még bejönne, csak hát ott is az a gyengusz aksi...
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Stauffenberg #20598 üzenetére
"De rühellem az ilyen sufni GSM boltokat... élősködő férgek.'
Azért ne általánosíts. Persze, vannak köztük ilyenek is, de korrektek is.
Én a G4 előtt négy telefont vásároltam ilyen "sufni gsm-től", de szerencsére csak pozitív tapasztalataim vannak.
Az érem másik oldala meg az, hogy senkit nem lasszóval fognak. Meg lehet venni normális helyen,esetleg szolgáltatónál normális garival. Az ár az persze sokaknál sokat nyom a latba. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Lacika0002 #20576 üzenetére
Az enyém is besz.rt. Első perctől eléggé labilis volt, lötyögött a telefonban. A végén már olyan rossz volt hogy a legkisebb mozdulatra is megszakadt a töltés.
Irány Telenor, gari Azt mondja az ügyintéző be kell adjam a telefont is, mert együtt kell bevizsgálni. Két-három hét.
Köszi, viszlát.
Írtam az LG-nek, hogy ez így nem ok. Jó, vigyem be a szervízbe, kicserélik. Mondom nem jó, debreceni vagyok, de ha kell akkor hajlandó vagyok megvásárolni is, csak mondja meg hol lehetséges. Megadott egy debreceni partner szervízt, ott meg tudom vásárolni.
Ok. Telefon, a szervíz értetlenkedik, ők nem forgalmaznak tartozékot, csak munkafelvétellel foglalkoznak..Végűl megrendeltem ebay-ről. 1500 ft, gyári, fehér, öröm-bódottág.
A vicc az, hogy a szar kábel a család minden telefonjával hibátlanul csatlakozik, csak az enyémmel szarakodott.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
geryboro #20487 üzenetére
Reagálást, szót tényleg nem érdemel. A te telefonod, biztos nem véletlenül írtad le ezeket a nálad előforduló hibákat. Az meg hogy másnak nincsenek ilyen jellegű gondjai, sőt a többség maximálisan elégedett a telefonjával úgy gondolom szintén nem véletlen, de messze nem a fórum fényezése lenne a cél. Ha te kifogtál egy sz@r darabot joggal akarsz megválni tőle, de az nonszensz hogy a saját tapasztalataid alapján minden G4-re általánosítassz. Tényleg jobb ha mielőbb megválsz tőle. Remélem az utóddal több szerencséd lesz.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Viktor0610 #20471 üzenetére
A barna bőr a az egyik sarkán nekem is kopott kissé vagy inkább koszolódott a használatától. Szóval kicsit sötétebb. Most a fekete van rajta, ez strapabíróbbnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest