Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbob
csendes tag
Most néztem csak rá a használt memóriára, persze,h nem zárjabe a dolgokat úgy, mint eddig... Folyamatosan van 850mb szabad ramom ezzel a rendszerrel, és ebből a beállítások 130at eszik.... Ezt a romot úgy érzem nagyon frankón összerakták a srácok!
-
rbob
csendes tag
válasz ricinus13 #8951 üzenetére
Én is a gyárit használom belőle, root jó lenne, de azon kívül nálam tökéletesen működik! Nagyon jó lett a telefon ramkezelése, hosszú órákig bent tartja a dolgokat a memóriában, és több program futása esetén is sokkal lassabban lövi le őket! Ami úgyszintén nagyon tetszik, hogy sokkal pörgősebben nyitja meg az alkalmazásokat! Egyébként én jelenleg az asszisztens indítót használom, ami automatikusan stock 5.0 kinézetet ad a telefonnak, nagyon tetszik, próbáljátok ki, persze a plusz dolgok benne vannak, csak az a fránya dupla kattintás hiányzik így képernyőzárhoz, amire nem tudok megoldást...
Ui. És valaki, valahol -lehet másik fórumon írták mobilarénán- hiányolta a lollipoppos animációkat a g3 5.0-nál, na az asszisztens indítóval benne van
[ Szerkesztve ]
-
rbob
csendes tag
-
rbob
csendes tag
Most nyomkodtam kicsit és a telefonkönyves problémámat megoldottam, kiszedtem a fenti fülekből a csoportokat és a kedvenceket, így nincs lag az oldalak közötti átfedésben De tuti valami szoftveres baki lehet, mert nem hiszem -főleg,h se kedvencek, se csoportok nincsenek nálam-, h ennyire leterhelné a gépet plusz 2 fül... Sebaj, úgysem használom ezeket a funkciókat
-
rbob
csendes tag
Igen, felraktam az 1.4et, de a telefonszámoknál nekem még mindig akad, ha oldalra csúsztatom a kijelzőt, mondjuk a tárcsázóra - és itt nem apró lagra kell gondolni, hanem nagyra, mintha 10fps képkockával nyöszörögne, hozzáteszem, báttyám feleségének g3 is produkálja ugyanezt Egyébként máshol 1.4es rommal nincs semmi akadás, sztem még csak micro laggok sincsenek, mondhatni teljesen eltüntek! Appok megnyitása is gyorsabb nálam, talán még a ramkezelés is változott vmennyit!
Még az érdekes, h a telefonszámoknál lévő lag csak vizszintes csusztatásnál van, függőlegesnél nincs, illetve, ha a fenti fülekre kattintok (tárcsázó, hívásinfo, telefonszámok, stb), akkor ez a lag nincs meg! Nagyon érdekesnek találom a dolgot! Nem tudtok vmilyen appot, ami felveszi a kijelzőt, h mit csinálok éppen rajta, mert akkor megmutatnám nektek, h milyen nálam a helyzet?!
[ Szerkesztve ]
-
rbob
csendes tag
Hello, nem tudok olyan tokot, ami anyagában olyan, mint a gyári qc tok, csak nincs elöl "lifegő szarja" ? Lehet hülyeséget kédeztem és a többi gyári tok is olyan anyagból készült, ebben az esetben bocsi !
-
rbob
csendes tag
Ez az új costum rom tényleg nagyon jó akku időben, 2órás film és 80% maradt még, hozzáteszem maximum fényerőn próbáltam...kicsit meglepett,h a film után kiírt még közel 8 óra üzemidőt Alakulnak a dolgok igencsak, remélem a telefonkönyv lapozása közbeni lag bugot is javítják hamarosan (gondolom az nem csak nálam fordul elő, vagy mégis?)
-
rbob
csendes tag
válasz Karcsi1964 #6829 üzenetére
Igazán nincs mit, sok sikert hozzá
Egyre jobban tetszik ez a carbon téma az új főzött romban, már csak ezért is megérte frissiteni rá De a legjobb dolog még minsig az összes app támogatása dual képernyőnél!
-
rbob
csendes tag
válasz Karcsi1964 #6824 üzenetére
A hiba nálad lehet, kipróbáltam most több fülessel, mimd kompatibilis (még a ps4hez kapott mono füles is ) A rádió úgyszint sztereoban szól!
-
rbob
csendes tag
Programok megnyitási sebességével nincs gond, telefonkönyv egy nagy mumus itt is, nem tudom, h ez minek is tudható be, remélem hamarosan ezt is javítják (főleg úgy, h nálam csak akkor laggol a telefonkönyvbe, ha kézzel húzom el, ha kattintok a füleken akkor nem laggol...mindenestre érdekes)! A net mintha gyorsabb lenne egyébként a főzött rommal, gyorsabban nyílnak meg a netoldalak és talán még gördülényebb a lapozás, de lehet, h csak nekem tűnik folyamatosabbnak
-
rbob
csendes tag
Ohhh, pont 2 napja raktam fel a másikat, bőség zavara lesz a végén? Azért remélem nem kell 2 naponta frissítenem, gyors ránézek, h mik a változások...
Egyébként kérdezték páran, h milyen a costum rom, nekem nagyon bejön, bugot nagyon nem találtam, viszont hatalmas örömmel fogadtam, h dual képernyő támogat minden programot, nem csak azt a párat!
-
rbob
csendes tag
válasz feco6512 #6793 üzenetére
Ez a térerő dolog nagyon érdekes, én Ausztriában vásároltam a telefont független - Media Markt -, kint drei szolgáltató korlátlan mobilnetét használom és semmi problémám nincs vele, sőt itt magyarba - most volt időm tesztelni, ugyanis 2 hét szabadságon vagyok - sincs semmi problémám vele! Azért is furcsa, mivel nekem sem a telefon kijelzője nem vált el, sem az anyaga nem reped, pedig izzasztom rendesen... Az a nagy kérdés, h unión belüli országok talán máshonnan származó telefont forgalmaznak e, vagy akár a különböző szolgáltatóknál is van ilyen eltérés? Lehet,h hülyeség a feltételezésem, hozzáteszem kollégák kint vásárolt telefonjával sincs probléma, viszont családtag magyarban vásárolt g3-a produkálta 1 hét után a kijelző elválását, fele akkora igénybevétel mellett, mint amit a saját készülékemmel csinálok!
Sry. a hosszú hozzászólás miatt!
-
rbob
csendes tag
Dalvikon használod? Itt sokan úgy írták, hogy arton jobban megéri, most akkor mégsem? ☺ Remélem nem kiabáltam el a dolgot, ennél jobban nem tudom felmelegíteni a procit, szóval remélem a hőtágulás miatt nem reped.... Egyébként a napokban pont csináltam egy fotó az egyik közelben lévő folyóról (Tran), feltöltöttem cloudba, rá 10 percre jött a googletól egy üzenet, h a nap legjobb képei között ☺
-
rbob
csendes tag
válasz szabochris #5567 üzenetére
Ausztriában élek,itteni 4g-m van, drei szolgáltatónál és baromi gyors ☺ sajnos roaming nincs benne így magyarban nem tudom használni -bár nem sok időt töltök otthon. Egyébként itt 18eurt kérnek el egy ilyenért, sztem simán megér ennyit, itt sokan csak ezt használjuk, nem fizetünk elő hívásra...
-
rbob
csendes tag
Hello, kb. 1 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy g3nak, az itt leírt hibák,problémák zömével nem találkoztam! Pedig nem egy alkalommal terhelem le a telefont - viber,zene,chrome,torrent,play letöltés egyhuzamban, folyamat 4g szinkronnal-, annyira melegedik csak a telefon, h. maximum 90% a kijelző fényereje, de ez is ritka! Én Ausztriában vásároltam a telefont, alapból i rommal, bár nem hiszem, h ide máshogy szerelt telefonok érkeznének! Sebesség gondok nagyon ritkán vannak, de ez olyan mértékben elenyésző, plusz tényleg kihasználom a legtöbb funkcióját a telefonnak (wifi hotspotként is ez működik a korlátlan 4g mobilnetem miatt)! Szóval elég szerencsés lehetek, hogy nálam nem jelentkeznek a fent leírt problémák!
Bocs a hosszú szövegért!Rob
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yettel topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája