Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balwee
csendes tag
Én is úgy döntöttem, hogy nem kinlódok a javíttatással, mert rohadt drága lenne alaplapot cserélni, annyit nem ér már lassan a telefon.. Youtube-ra írd be, hogy LG G3 screen flickering fix és van csomó videó róla. A legáltalánosabb az, hogy szétszeded a telefont, és a processzor fölötti fém részre ráraksz egy bármilyen műanyag (pl régi bankkártya) darabot, de valaki rak a kamera melletti szalagkábelre is. Én az előbbit próbáltam, úgy tünik működik.. Kicsit megfeszült tőle a hangerőgombos rész, majdnem érintős lett a hangerő le gomb, de egyáltalán nem zavaró, legalább van kép.. Gondolom valamilyen kontakt baj van, olvastam olyat, hogy elkezd leválni a processzor a pasztától, túlmelegszik és emiatt nem vezérli rendesen a kijelzőt. Próbáld ki, szerintem jó lesz, ritkán elmegy a kép, akkor lezárom és felnyitom párszor és ismét jó.. Van olyan elvetemült is, aki sütőbe teszi az alaplapot, így a BGA alkatrészek gyakorlatilag visszaforradnak a helyükre (ezt azért nem próbálnám ki).. Majd jelezd, ha sikerrel jártál, vagy ha találtál rá tutibb megoldást!
-
DJ. Ru$y
félisten
Sajnos az utolsó mondat. Általában a bolt is 1 év eszköz és +1 év szoftver garanciát vállal amúgy is, de megszűntek létezni. Mehetsz még Fogy. védhez, hátha ők tudnak kezdeni bármit is az üggyel.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Zolio3
senior tag
Az Xcam tudja a hangerő gombbal való zoomot, meg még jó pár dolgot azon felül. Itt a fórumban is lett róla írva, és hivatkozás is van hozzá. Szerintem többet tud, mint a gyári kamera app, magyar nyelv támogatva, videóba full hd 60 fps. Fényképezőbe is több lehetőség van, akár éjszakai mód is.
-
DJ. Ru$y
félisten
Gyári kamerában szerintem sehol. És a gyári billentyűzeten sehol. Utóbbiban nem vagyok biztos. Előbbire meg digitális zoom, hát nem szívnék vele. Ellövöd a képet, utána pedig "kivágod", majdnem ugyanott vagy, vagy még jobb lesz az eredmény.
-
DJ. Ru$y
félisten
Te kérdezted milyen gyártmány... Válaszoltam, mi a problémád? Nem azt kérdezted milyen régiós, ugyanis a másik kolléga erre válaszolt. Honnan kellett volna tudnom, hogy neked a gyártmány régiót jelent?
[ Szerkesztve ]
-
tomalbert
tag
Sokan mondják itt az Xprotector.hu-t. Jó, nem ezer meg ezerötszáz forint, de állítólag megbízható. Nekem az utóbbi évben volt vagy 5 olcsó üvegem ebayről, nem volt szerencsém egyikkel sem. Szélei pattantak le, és egy kis eséstől már keresztbe repedt. Oké, megvédte a kijelzőt, de azért többet várok. Most fóliám van, de amint lesz lehetőségem megyek az Xprotectorhoz,kipróbálom azt is.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Szia.ha nem túl nagy fel ár,akkor érdemesebba 3GB változatot venni.nem csak a multitasaking-ban gyorsabb.tapasztalatból mondom most kb 2 hónapja váltottam 3GB-s re ,előtte 1 hónapig használtam a 2GB-s-t. Kedves jose999. (A 3Gb-os változat csak szürke importtal, GSM boltokon keresztül kapható) Nem tudom honnét származik ez az információ,már többször irták a fórumon,és páran javították is.Ez nem igaz.Az enyém Telekomos ,és 3GB változat.tehát hivatalos Telekom garanciás.
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Most már biztos vagyok benne, hogy nem olvastad el az összefoglalót, amit mint már említettünk, azoknak a tapasztalataiból készült, akiket most kérdezel. Nem baj, megkeresem neked
◆ Érdemes a 3Gb rammal rendelkező verziót venni, gyorsabb a 2Gb-osnál?
A telefon multitasaking képességén javít a több ram, több minden elfér a memóriában mielőtt kilőné a rendszer, de ez talán a legutóbbi frissítésekkel már nem jelent akkor előnyt.
Amennyiben az árkülönbözetet meg tudod fizetni, akkor érdemes lehet a nagyobb memóriával rendelkezőt venni, de azt neked kell eldöntened, hogy ez a felár megéri-e.
Két dolgot azonban érdemes még megfontolni ezzel kapcsolatban:
- A 3Gb-os változat csak szürke importtal, GSM boltokon keresztül kapható, ez hatással van a garanciára is (lsd.: vonatkozó menüpont), valamint mivel a 2Gb-os verzió a szolgáltatóknál is kapható, így nem juthatunk azok esetleges kedvezményeihez, ha ilyen változatot szeretnénk vásárolni.
- A 3Gb-os verziónak, nagyobb a belső tárhelye is, a 16Gb-al ellentétben 32Gb, így ha erre szükségünk van, az egy további érv lehet ezen változat mellett.„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Balázs1986
addikt
Szia! Az összefoglalóban kb. azoknak a tapasztalatai vannak, akik ide is írnak Sőt, most nemrég frissült az összefoglaló, tehát tényleg a legfrissebb infók vannak bent.
De akkor az én személyes véleményem: mivel számítógépről beszélünk, nyilván függ a felhasználótól is a szaggatás szintje. Egy átlagosnak mondható Android user szerintem nem fog akadást észlelni, vagy legalábbis nem többet, mint akármelyik gyártó akármelyik csúcsmodelljénél. Időnként észreveszel egy apró röccenést, aztán ennyi, sokáig megint sima. Aztán, ha hard user vagy, neadjisten RAM zabáló app-okkal, akkor nyilván mindegy, milyen telefont veszel, semmi se ment meg az akadástól. De alapjában véve úgy gondolom, semmi gond ezzel a telefonnal ilyen téren. -
jose999
senior tag
"55.0val javult a helyzet?" Kimondottan! Már az 54.9 sem volt rossz, de az ötvenöt pont nulla nagyon zsír! Bocs, nem hagyhattam ki, elnézést!
Jobb lett,sokkal!
Amúgy a téma összefoglaló is a mi közös tapasztalataink szerint lett írva
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?