Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok.szolgáltatónál vásárolt Lg G3-ra(telenor) mennyi garanciát adnak?
-
kromatika
veterán
v20u ból talált valaki kdz fájlt?
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz Fitzgerald #26634 üzenetére
Sajnos ez van.A következő telóm csakis Nexus lehet.Éppen ezért.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
sziasztok független 32gb-s g3 mam van.Valaki fel rakta már a 20T szoftot?Hozott valami javulást.nekem még a 20h van fent.Légyszi segítsetek honnét tudom letölteni a 20T-t ha egyáltalán van értelme.
-
kromatika
veterán
G2 5.1 re frissül. G3 meg 5.0 án tart.Ez oltári.Előbb frissül mint a G3. [link]
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Kb egy hete felraktam a gyári V20P romot kdz-vel. H-rol váltottam.Vélemény: Rm kezelés javult,semmi fagyást nem tapasztaltam,teljesítménnyel is megvagyok elégedve.Szerintem a hálózat kezelés is javult.Kiváló.Ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Köszi mindenkinek a segitséget,sikeresen frissitettem v20H ra kdz vel.
-
kromatika
veterán
válasz zoleeno1 #22390 üzenetére
nagyon szépen köszönöm.már le töltöttem mindent ami az összefoglalóban van,de sajnos el akadtam.le töltöttem a linkel p verziot,de amikor a fals tol ban be kellene illeszteni a kdz fájlt nem lehet.ki is csomagoltam a letöltött zip kdz fájlt.akkor sem engedi hiába próbálom.ilyen fájlok lettek hogy meta inf, system,boot,cust,modem .de semelyiket sem ismeri fel a flas tol kdz fájlan.ilyen mit tehetnék,ill mit rontottam el.?
-
kromatika
veterán
És még annyit hogy a összefoglaloban leirtak szerint kdz frissitésnél ezt látom(Flash gomb megnyomása választás szerint: A: Normal flash (wipeok nélkül) B: CSE Flash (full wipe-al) mik azok a wipeok és melyikat válasszam?
-
-
kromatika
veterán
válasz gusthy #22364 üzenetére
köszönöm.és ha felrakom kdz segítségével a p-t,akkor tudom én is majd törölni a felesleges lengyel fájlokat?nem rotolt a telőm azért kérdezem.és még kérdezném hogy az nem független a telóm,és 3gb mem,ill 32 gb tárhelyes verzio.melyik az ajánlott felrakni ezek a p verziok közül?Last Added
6DS/VODAFONE(SPAIN V20P LGD855 28
6CA/CLARO_16G(CENT V20A LGD855P 13
6FH/TELEFONICA_16G V20A LGD855 28
6EA/HUB(SINGAPORE) V20g LGD855 37
6EA/HUB(SINGAPORE) V20g LGD855 15
SEA/HUB(SINGAPORE) V20g LGD855 266
6MK/T-MOBILE_16G(C[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz DJ. Ru$y #22269 üzenetére
Ez egy fórum itt nincs hoppon maradás,és nincs minek fájni,miről beszélsz. Igen ki akartam javítani de nem abban a stílusban amiben te írogatsz.Abban a stílusban amiben hozzá szólsz az emberhez jobb is be fejezni,nem csak velem hanem mással is.Itt ennek a bunkó stílusnak semmi helye . Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz DJ. Ru$y #22262 üzenetére
Bocsi most akkor szerintetek nem tudom megnézni a telóban hogy mennyi memória van,és mekkora tárhely?Az tény hogy elromlott a teló ami 16.2 volt,és alap lapot cseréltek benne hivatalosan,és 32.3 van benne most,méghozzá függetlenül,de telekomos hivatalos garival.Azt mondták ez a fájdalom díj.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Szia.ha nem túl nagy fel ár,akkor érdemesebba 3GB változatot venni.nem csak a multitasaking-ban gyorsabb.tapasztalatból mondom most kb 2 hónapja váltottam 3GB-s re ,előtte 1 hónapig használtam a 2GB-s-t. Kedves jose999. (A 3Gb-os változat csak szürke importtal, GSM boltokon keresztül kapható) Nem tudom honnét származik ez az információ,már többször irták a fórumon,és páran javították is.Ez nem igaz.Az enyém Telekomos ,és 3GB változat.tehát hivatalos Telekom garanciás.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Üdv.van esetleg valami infó róla hogy az LG mikor kegyeskedne már végra ki adni G3 ra az 5.1-et?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni.32GB-s 2GB rammal forgalmazott G3-at szeretnék használtan venni.Az a furcsa hogy Tmobilosnak mondják.Forgalmazott a Tmobil ilyet?Másik kérdésem hogy árban mennyivel drágább ez a 2gb rammal szerelt sima g3 nál,és mennyivel gyorsabb pl netezésnél?Végül pedig úgy tudom létezik egy progi amivel le tudom ellenőrizni hogy garis e a teló,ill honnét származik.mi ennek a neve?köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
sziasztok.G3 kijelző megóvására szeretnék venni vagy fóliát vagy edzett üveget.Szeretnék érdeklődni hogy szerintetetk melyik a jobb választás a fólia vagy az edzett üveg?És mik az ajánlott márkák ezekből?Valamint gondolkodnék még jó minőségű vékony tokban is,ami nem túlságosan vastagítja a telót..lehet szilikon is.Köszönöm a válaszokat előre is.
-
kromatika
veterán
sziasztok nagyon tetszik a teló,G2 ről váltottam tegnap.gyári állapotra vissza állítottam.valahol olvastam hogy be lehet löni,hogy a felesleges programok ne fussanak a hátérben,és ez által jobban optimalizálni a droidot.van errül valami leírás hogy álltalában miket érdemes meg csinálni?köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Üdv a topikban.Most váltottam G2 ről,G3 ra.tetszik a teló így elsőre.Egy ciki kérdés,nem találom hová kell rakni a memkarit?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Jelenlegi G2elóm le váltására lenne lehetőség.G3 ,16 Gb-s telót adnának cserébe,mindössze 12 000Ft kp-t kellene rádobnom a 16 GB-s,2GB ramos G3 ra.Mindkét teló azonos állapotú,és a gari ideje is hasonló.Kérdéseim.1:Ár értékben meg érné e a cser? 2:Tényleg igaz e hogy lasabb a G3,és hogy sokkal roszabb az aksi ideje?Ha van aki mind ketött használnánagyon örülnék. Köszönöm előre is.
-
kromatika
veterán
"A több mindig jobb - legalábbis ezt gondolja egy átlagember (mondjuk ilyen alapon a 103-as busszal sokkal jobb utazni, mint a 7-essel" Ez tetszett.DD Egyébként köszi a tesztet,2-3 hónap múlva cserélem régi samsung nexusom. LG G2 vagy Nexus 5 volt a kiszemelt,de valószínű hogy G3 lesz.
-
kromatika
veterán
Jó ez a teló.Kár hogy nem raktak bele nagyobb kapacitású aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest