Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinjike87
aktív tag
Na velem is előfordult, kész vagyok. B****k a telefon ébreszteni. Egy hónapja még betudtam annak, hogy valószínűleg átaludtam, mert nem túl hangos az ébresztő. De most meg csak nem is feküdtem le későn, így tutira nem jelzett a telefon. Egyszerűen a jelzés elutasítva szöveggel fogadott 6 helyett fél 8-kor.
Használ valaki külső ébresztőóra appot véletlen?
Szégyen, hogy egy alkalmazás, ami a mobiltelefon történelme során kb 2. funkcióként az ébresztés jelent meg, nem működik ebben a szarban. Még az is lehet h várni fogom a 6-os verziót, hátha azzal nem késem el a munkából.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest