Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Szervusz,
Lehet jönni a marketing bullshittel, de tényleg akarsz egy igazán jó készüléket, jó szoftverezettséggel, akkor köztünk a helyed. Ha nem számít a mérete (5,2") akkor nyugodtan megveheted. Aksi tényleg jól bírja. (4.2.2) androiddal is. A 4.4 még ennél is jobb lesz, mert a Google arra is rágyúrt, akkor mi lesz ezzel az aksival(LG G2), ha már a volt Nexus 4-en is jobb lett az aksi idő. 4 órás kijelző használat (Dalvik Runtime-al ) ami nagy szó 2100mAH-től. Asszony szereti, használja.(Nexus 4-et)
Nos én véleményem, amúgy eme készülék és a Nexus 5 között vacilláltam. Nekem volt az elődje, tiszta,csupasz és gyors és ennyi, se több se kevesebb. Persze lehet jönni ezzel is, de többet nem nyújt. Én ódszkottam az LG UI-tól, úgy gondoltam gyerekes. Mikor felmentem (hülye boltba) tapogattam egyre jobban vonzott. Emellett rengeteg olyan extrát tettek bele, ami nem csak hogy van, de MÉG MŰKÖDIK is. Figyelj, ha szeretnél egy olyan okos telefont, amit minden módolás nélkül, úgy működik ahogy szeretnéd gyors is és még időt álló is akkor itt a helyed. Nézegesd meg a Nexus 5 fórumot, arról szól az egész, hogy tudod lejebb venni a feszt, mennyit kell vele módolni, hogy jobb aksi időd is legyen, kamerához mást szoftot kell használni és a többi. LG G2 is vannak betegségei, mint picit felsőkarokban lévő recsegő hátlap, meg egyesek szerint a hangzás (de nekem van itthon Beats, illetve Sony füles, ku*vára bejön). Ja a kamera, ha megnézed Nokia féle PureView-el hasonlítják azért ez már jelent valamit. Nekem személy szerint bejött.
Nos van egy rossz hírem is, mégpedig ha ezt a kérdést felteszed a Nexus 5 topikban, 7 minium egyből rádfogják tukmálni, a friss ropogós, szűz android rendszert, amivel nincs semmi gond. De nem lesznek benne kényelmi szoftverek, persze lehet jönni azzal is hogy letölti a marketről és voálá. De itt előre megvan, sőt stabilak is.Neked kell eldönteni, hogy heti szinten romolgatnál (nexus 5) mert arról szól, mivel DEVELOPPER telefon, csak nem fogják fel (hiába a benchmark) Érdekes a válaszuk erre is. HA annyira jó lenne a driver, akkor két azonos gépen miért különbözik nem kicsivel ez az eredmény. (LSD Nexus 5: 24-26 ezres pontszám, LG G2 33-37 ezres pontszám) Optimalizálás? Vagy az LG kapott hozzá drivert? (kétlem)
Én azt javaslom LG G2. Nem azért mert ebben a topikban kérdezted.
Üdv
Damage -
Ezen agyaltam én is, de számomra a G2-vel szemben a Nexus mellett egyedül a szoftverfrissítés szól, mármint,hogy a Nexus azonnal megkap mindent, míg a G2 esetében egy namvadt 4.4-re is még mindig vagy 2 hónapot kell majd várni
Többi dologban egyértelműen jobb számomra a G2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest