- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
válasz
85EasyRider #58 üzenetére
Ezért ne szedd szét. Az után gyártott kijelzővel nem fogsz tudni mit kezdeni. A rárakott üvegfólia sem fog segíteni szerintem. Sajnos az egy rosszabb minőségű kijelző. Amíg nem sárgul vagy megy tönkre addig szerintem hagyd békén és kész.
-
extasymajom
aktív tag
Ezt meg tudom érteni. Nálam is már vagy a 6. g2 van. Mindig vágyok valami másra, eladom aztán elkezd hiányozni és újra veszek egyet. Most is kifelé kacsintgatok. Őszintén megmondva egy huawei p8 lite a kiszemelt. Tudom nem jobb sőt.. de mégis más. Ha megjön a v10 és értelmes árban lesz akkor vevő vagyok rá.
-
extasymajom
aktív tag
Volt amit kellett mert összetört, és volt amit úgy vettem és összeraktam. Na azok kihagyhatatlan ajánlatok voltak. Most keresett meg akollégám aki összetörte a HTC telefonját, hogy csináljuk meg. Szóval most ez következik. Egyszerűen csak jó érzés ha az ismerősök, kollégák telefonjait újra életre keltem. Örülnek neki.
És egy életen át az adósaim maradnak
Csak vicc volt.
-
extasymajom
aktív tag
Eddig minden alkatrészt ebayről rendeltem és persze volt, hogy becsúszott egykét hibás is. Az összes ilyen esetben az eladók szó nélkül cserélték az alkarészeket.
Csak egy sztori: Vettem egy kijelzőt ebayről, berakom szar, csikos a kép, szólok az ez eladónak, hogy mi van. Megeggyeztünk, küld másikat. megjön, berakom, megint szar a kép. Na itt már nagyon nem stimmelt valami. Pláne azért mert egy sony kijelzőt is rendeltem tőle és az tökéletes volt. Volt otthon egy másik g2 telefonom ami tökéletes volt. Gyorsan szétszedtem és beleraktam a kijelzőket és láss csodát mindkettő jó volt. Kiderült, hogy a flex kábel volt a hibás. Az már más kérdés hogy a cserére küldött kijelző nem jól érzékelt.
#balazs1022 Na erre én is kiváncsi vagyok. Biztos az Apple kémei csempészték oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- Mobilinternet
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Star Citizen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest