Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Gigás kártyát I7-es procival és 8Gb RAM-al sem tudsz kihajtani! (nagyon kevés kivétel van csak...)
Tudom..., tapasztalat.A fenéket nem, tök alap, 5-8 évvel ezelőtti Pentium 4 GB rammail simán kihajtja a gigabitet bármi gond nélkül. SSD kelll mögé és ennyi. A videó meg HW decode, így ott lényegtelen milyen vas van alatta.
-
sb
veterán
Hw-s dekóderekről van szó, így nincs igazán általános hw igénye.
Nyilván a TV-be építettek általában limitáltabbak de általánosan, főleg pc-re vetítve nem érdemes ilyen kijelentéseket tenni. 200GE-n, 2 magon pár százalék cpu használat mellett mennek a tesztre gyártott 400mbit-es HEVC-k is.WebOS-sel nem tudom mi ez a nagy ellenszenv. Nekem még mindig az egyik leghasználhatóbb rendszernek tűnik. (Mondjuk a többit tekintve ez valóban nem azt jelenti, hogy csúcsszuper lenne, inkább a többi nagyon gyászos. De önmagában is egész korrekt szerintem.)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest