Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawheeler
tag
25000 FT EZÉRT??????? rohanok...........
-
tjb007
nagyúr
-
JR.CSé
senior tag
Nemtűnik egy nagy eresztésnek.... Réteg mobilnak még elmegy.Vagy a Happy Meal mellé ajándékba.De én nem sokat adnék érte az tuti....
-
Czibor10
tag
Ezt kb. a vodafone 541-es szintjére volna érdemes lőni (7000 ft), hogy vigye akárki is. Ezt a vonalat nem kéne erőltetni
. -
gybazsi
senior tag
Ez valami ritka rondára sikerült sztem. Hátulról főleg ronda, előlről pedig a kijelző alatti nagy üresség rondítja el (mondjuk gondolom oda majd egy szolgáltatói jelzés kerül majd).
-
kolosanyi
veterán
Őőő... 31-ért a tied az 5 megapixeles, androidos Alcatel (legalábbis a nem régi hír szerint). Nem tudom, hogy van-e létjogosultsága így.
-
Probber
őstag
Az a gombsor igencsak hasonlít a SE új Android-os készülékeinek gombjaira.
-
rudymester
senior tag
Nagyon olcsón kell adni, ha labdába akarnak rúgni vele. 1 éve még tetszett volna, ma már új telóként kicsi az esélye, hogy ilyet használjak.
-
janes74
senior tag
Samsung Corby by Lg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.