Hirdetés

LG blog: T500 előzetes

Az LG jóvoltából megérkezett hozzánk a viszonylag nagy népszerűségre szert tett LG Wink Style T310 utódja, a simán csak LG T500 névre hallgató modell. Hogy miről van szó? Egy belépőszintű érintőkijelzős modellről, melyen nem Android, hanem a gyártó zárt rendszere fut. Tehát nem egy Terminátor, igaz, a filmekben a T500-as modellel amúgy sem találkozhattunk, egy korai Humanoid Hunter Killer egységről van szó.


[+]

A 105 x 57,3 x 12,9 milliméteres kiterjedésű, 93 grammos eszköz formavilága igen kellemesre sikerült, jó élmény kézben tartani, függetlenül attól, hogy az anyaghasználat nyilván nem éri el a felsőkategóriás modelljek szintjét. Tegyük hozzá, 25 000 forintért (ajánlott kártyafüggetlen ár) a hátlapot adó plasztik egész jónak mondható, az előlapon lévő 2,8 hüvelykes képátlójú, QVGA felbontású rezisztív panelt borító plexi viszont nagyon sérülékenynek néz ki, nem biztos, hogy érdemes betenni a kulcsunk mellé, mert az maradandó károsodást hagyhat rajta.


[+]

Tudásban pontosan azt kapjuk, amit a Wink Style nyújtott számunkra, tehát egy EDGE adatátvitelre képes, Bluetooth-szal és 2 megapixeles kamerával felszerelt készülékről van szó. Hogy milyen processzor van benne, azt nem tudni, de a menü határozottan gyorsabbnak tűnik, mint amilyen a már említett elődnél volt, a helyzet az, hogy kellemesen lehet használni a koreaiak új apróságát. Mindenképp örvendetes a natív (!) Facebook és Twitter kliensek megléte, valamint az előre feltelepített Messenger alkalmazás. Részletes teszttel holnap jelentkezünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés