- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Attila>
tag
MIt értesz az átlagos használat alatt? Mert az én szubjektív átlaghasználatom mellett a One X simán kibír 2 napot...
Kissé elfogultnak tűnsz a lg felé, amit alapvetően én nem bírálok, de meg kell várni a tesztet és majd akkor lehet következtetni. Jah és az L7-et ne hasonlítsd a One X-hez, mert nem ugyanaz az energiaigényük...
A másik pedig, hogy a kezdeti 1X akkuproblémák már javultak a megjelent updatek után -
koxminator
senior tag
teljesen egyetértek, ugyanúgy érzek..
Galaxy S1-emnek keresek utódot. S3 számomra csalódás, egy gagyi hatású szappantartó forma (hw-ileg még okés), de horror áron, hiába vagyok elsősorban Samsung párti, azért ezt nehezen emésztem meg, és még normális külsőt sem tudnak hozzárakni.
one x volt a másik jelöltem, de ez a iFos-szerű cserélhetetlen akksi és no microSD bővítés, a gyártó általi zárt bootloader kivágta a biztosítékot.
ezzel szemben itt van ez az S2-re hasonlító, de mégis kicsit másabb LG 4x, nagy kapacitású cserélhető akksival, microSD-vel, és ugyanazzal a jó hardverrel, mint a one x. ha ezt még meg tudom venni nagykerben is, rárepülök, mint denevér a légyrepersze feketében
de azért a tesztet mindenképpen megvárom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- NBA és kosárlabda topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest