Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Szvsz. nekem a htc-k újj generációja nem igazán jön be.Régebbiek már inkább.És a sense se tudott igazán soha meg fogni... ott a samsung meg az s3 főleg fehérbe lazán tűnik női telefonoknak.De ez a telefon gyönyörű
főleg feketében, nálam lehagyja még a razer-t is.Jó mondjuk a hátlap lehetne kicsit izgalmasabb, gondolok itt az L sorozat 7es tagjára,a kamera körüli kis fémszerűségre.De mondjuk egy teljes szélességében húzódó fém csík gravírozással ütne nagyon.Más dolog a legolcsóbb csúcsgépnek igérkezik, illetőleg elég jó telefonnak igérkezik.Mint már mondtam a sense nem fog meg, a touchwiz borzalmas, mint maga a samsung is.Ha erre lesz keret, akkor beszerzem, ha nem akkor sajna marad az l7(one v is szóba jött, de a 3,7 coll kizárja)
-
törölt tag
Ilyen ocsmány logo-t erre a szép dologra....
-
FragMaster
addikt
Hozzáteszem szvsz nem csúnya, sőt.
A kinézetről meg csak annyit, hogy nem kell messzire menni, hogy találjunk egy nagyon csinos de rengeteg sebből vérző csúcstelefont hasonló hardverrel
Egyre inkább azon gondolkodom megvárom ezt az sgs3 helyett, csak ne legyenek összeszerelési meg kijelzőgondok, mint a onex esetén. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
FragMaster #69 üzenetére
Ez igaz. Még ha kinézetet nem is veszed alapul, akkor sincs szégyenkezni valója a 4X HD-nak. A gyári UI is meglehetősen tetszetős, és gyors. Egyelőre elég szimpatikus nekem. A többi (hangminőség, kamera minősége, videólejátszási képességek, akku idő) pedig majd a tesztből kiderül. Ha ott is jól vizsgázik, akkor egyértelmű a legolcsóbb 4 magos lesz, és abszolút ajánlható.
-
Sn[4k3]
senior tag
Hú, ez gyönyörű, főleg fehérben! Ezigen, tuti meg fogom majd venni (valamikor).
Az előlapi gombok hova tűntek?
-
FragMaster
addikt
De túl van spilázva a kinézet, pedig sajnos nem minden abból áll...
-
Pete55555
addikt
Nem rosz, nem rosz, de sztem nem is annyira szép, pláne, hogy tényleg hajaz kicsit az S2-re. 4magosok közt pedig szvsz a OneX a nyerő.
-
jooker82
nagyúr
nem csak telefonálást..úgy,szerintem jó egy hetet is elmenne...
Netezés kis zenehallgatás,marketletöltés,videónézés folyamatos gmail szinkrózás,..max fényerő...wifi...no energiatakarékos mód............
az l7et egy percig se hasonlitottam az one x-hez...A 4x-ről pedig nem irok,lehetetlen és valótlan dolgokat...puszta tippelgetések,játszadozás a számokkal...
Nameg,ha a menüről beszélek,ot van némi tapasztalatom...lsd.. L7 -
<Attila>
tag
MIt értesz az átlagos használat alatt? Mert az én szubjektív átlaghasználatom mellett a One X simán kibír 2 napot...
Kissé elfogultnak tűnsz a lg felé, amit alapvetően én nem bírálok, de meg kell várni a tesztet és majd akkor lehet következtetni. Jah és az L7-et ne hasonlítsd a One X-hez, mert nem ugyanaz az energiaigényük...
A másik pedig, hogy a kezdeti 1X akkuproblémák már javultak a megjelent updatek után -
draco31
veterán
Nekem tetszik!
-
koxminator
senior tag
teljesen egyetértek, ugyanúgy érzek..
Galaxy S1-emnek keresek utódot. S3 számomra csalódás, egy gagyi hatású szappantartó forma (hw-ileg még okés), de horror áron, hiába vagyok elsősorban Samsung párti, azért ezt nehezen emésztem meg, és még normális külsőt sem tudnak hozzárakni.
one x volt a másik jelöltem, de ez a iFos-szerű cserélhetetlen akksi és no microSD bővítés, a gyártó általi zárt bootloader kivágta a biztosítékot.
ezzel szemben itt van ez az S2-re hasonlító, de mégis kicsit másabb LG 4x, nagy kapacitású cserélhető akksival, microSD-vel, és ugyanazzal a jó hardverrel, mint a one x. ha ezt még meg tudom venni nagykerben is, rárepülök, mint denevér a légyrepersze feketében
de azért a tesztet mindenképpen megvárom -
jooker82
nagyúr
Mivel 2 telefonba is belerakták igy nem elképzelhetetlen....
Az aksival szemben nagyon bizakodó vagyok....ha olyan jól optimalizálta ezt is az LG,mint az L7-et,akkor nem lesz gond,nem fog egyhamar lemerülni...
péntek reggel vettem le a töltőről az L7-em és most esett 10%-ra...ez egy erős átlagos használat volt,mert ma meg tegnap,csak lightosabban használtam.......és abba csak 1700-as aksi van,szemben itt 2150...
elvileg az One x aksijára panaszkodnak,meg egyébként is vannak gondok vele.... -
jooker82
nagyúr
Ma jelentette be az LG,hogy ebben a hónapban 11 eus országban,útjára indul a 4x...[link]
A HTC-ben nekem a kidülledő ,meg kerek kamera nem tetszik,meg ez a formatervük már unalmas.. a samsungban pedig a kerek szappantartó csúszós hátlapú forma,nem az ideális... ráadásul,mindkét telefon kicsivel nagyobb is a 4x-nél..
A 4x-nek pedig a letisztult egyszerű formája,ami bejön... nem egy csicsás telefon,de nem is kell,h az legyen....Feketébe azért elég komoly megjelenésű és a hátlapja sem csúszik,meg maszatolódik....
ime feketébe... a kezelőfelülete,pedig zseniális... -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
littlelion21 #51 üzenetére
Ez élőben derül ki. Képek alapján nagyon letisztult, igényes, minőségi darab.
Szerintem kézben is kényelmesebb lehet a konkurenciánál. -
littlelion21
addikt
Elég ingerszegény lett...
-
geri|
aktív tag
szépnek tartom, bár a hátlapját nem annyira...
-
korvin98
csendes tag
Szép-szép
De egy kicsit nagy..nem? nekem 3,7"-4,2"-ig elfogatható egy telefon mérete.
Amúgy jó kis teló -
Orton96
aktív tag
Tetszetős
De szerintem már nem számít olyan egyedinek -
doddy
tag
ez egy tepsi
-
pit stop
addikt
Lehet csak azért mert One X többet volt már kezemben, de így egymás mellé téve inkább az; valahogy jobban néz ki, de nem kicsit szerintem.
Sony téglaformája tetszik pedig, de ez valahogy túl egyszerű tégla lett. -
törölt tag
Egymás mellé téve látszik mennyivel szebb mint a szappantartó formájú 1X.
Ha nem lenne ilyen drága ez lenne a következő telefonom. De mire elfogadható szintre esik az ára (a várható árából én autót vennék) biztos jönnek ki középkategóriás telók hasonló hardverrel olcsóbban. Mondjuk egy kisebb kijelző se lenne hátrány. -
buktagt540
senior tag
Szerintem felesleges a vita. Épp ezért jó az Android:sok készülék,nagy választási lehetőség.Mindenki azt veszi ami neki tetszik.
-
roypapa
tag
Szerintem szép, főleg a dupla krómcsík az oldalán. A One X meg úgy néz ki mint egy fekete telefon gagyi fehér gumitokban. Szerintem.
-
Gengi
senior tag
Nem a legszebb telefon ,ami jelenleg a piacon van... A One X mellette szemből ezerszer jobb. Hátúlról már azért az sem az igazi. A nagy kitüremkedő kamerája miatt. De ledöbbentő ,hogy az LG képes ilyen semmijet is csinálni, miközben régebben voltak azért jó kis Design-jaik.
-
JoeYi
őstag
úgy látom a hátlapba került az antenna
-
sid87
senior tag
Szerintem egyáltalán nem szép... Teljesen sablonos a dizájn, főleg így a One X mellett. HTC gyártja a legszebb telefonokat jelenleg (nyilván szvsz
).
-
Prof01
veterán
Szép vagy, szép, de a HOX szebb nálad!
-
gzbotii
nagyúr
Ajanlom figyelmedbe..egy kis tortenelme/kronologia..vagy simman ha nem vagyunk szemellenzosek..
-
Szép, szép, csak S2 koppintás
Bár ez nem érdem, mert csak egy téglaforma, semmi más.
Ettől függetlenül kéne -
manokaki
addikt
azt hiszem sokat nézték a Galaxy SII-t
, a kövtkezöt meg az SIII-ról másolják majd
Én maradok az SIII-nál !
Attila
-
-=Ghost=-
őstag
Elölről tégla, hátulról lekerekítették az éleket. Hurrá. Az LGnél költségcsökkentés címén kirúgták a designer csapatot?
-
Pubilol
tag
Gyönyörű ez a telefon...
-
<Attila>
tag
Nem csúnya, de nekem is sokkal jobban bejön a One X...Jó választás volt az 1X
-
SzlobiG
félisten
Végre egy LG ami tetszik és jó is. Bár mondjuk igencsak S2-re hajaz valszeg azért is jön be.
-
tzsolesz
nagyúr
Legszebb 4 magos.
-
Recon666
Közösségépítő
Szép lett, jó ez a vékonyított keret.
-
Apika
addikt
Köszi a képeket! Szépen néz ki mindkét készülék, bár a One X jobban tetszik...
-
jooker82
nagyúr
-
H-ger
tag
gyönyörű....
-
dragoners
tag
Ha egy kicsit beleszeretnék kötni, akkor aztmondom, hogy alulra egy gomb, gomb bal oldalán egy menü, jobb oldalán egy vissza, egy kicsit a képernyő méretéből leveszünk, és már csak az LG feliratot kellene lecserélni Samsungra. Kész a Galaxy S2
.
Amúgy mindkettő szép telefon
-
AS
félisten
Most fehér mánia megy?
-
Xaels
félisten
Szerintem nem szép. Nincs benne semmi ami megfogna. Egyedül talán a kijelzője és a 4 előlapi gomb amire azt mondom.
-
Gyula84
veterán
azt a leborult nálunk ekkor a tv
-
buktagt540
senior tag
Szép szép,de a fehér one x sokkal szebb
-
imisomogyi
aktív tag
Ez a képgaléria dolog itt nem megszokott gyakorlat!
Szerintem jó ötlet, pláne ezt a telefont nézni, nagyon jól néz ki! -
bok92
addikt
De jól néz ki az a One X.
-
korpicschess
veterán
-
Ádám16
addikt
Gyönyörű ez a készülék.
ma?post?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest