Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
-
kariad
senior tag
Nemigen fog még ez itt nálunk elterjedni..... szórakozásra jó (drága), gyakorlati haszna kevés!
[ Szerkesztve ]
-
dr. Kind
aktív tag
Most érkezett a hír, hogy a nyomtató (és a papír is) kapható lesz Mo-n, az árakkal kiegészítettem a cikket.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem ilyen hőpapiros nyomtatót még most is gyárt a Canon. Persze papírt hozzá gyakorlatilag vadászni kell, általában a komolyabb irodatechnikával foglalkozó cégek tudnak rendelni (külföldről).
Én nem sok értelmét látom ennek a kütyünek, ha valakinek papírkép kell digitális formátumból, kb az összes nagyobb drogériában vagy elektronikai üzletben megoldható.
Jegyekhez is több mint felesleges, reptéren már évek óta simán becsekkolnak a mobilra átküldött QR kóddal.
A Telenor akció egyébként nem lenne rossz, de ha nem lesz hozzá papír utánpótlás akkor elég kapufa.[ Szerkesztve ]
Laci
-
Fryskitt
addikt
Volt régen amolyan kis hőpapíros fotónyomtatóm. Amellett, hogy aranyárban adták hozzá a papírt, gyakorlati haszna nem sok volt. Manapság nagypapának/nagymamának nyomtatunk fotót, de ilyen méretben használhatatlan a számukra, mindenki más nézi a TV-n, sőt, ekkora méretben a mobil képernyőjén is.
A jegynyomtatás nem rossz ötlet, de gondolom így is horror áron lenne. Még esetleg igazolványkép készítésre gondolnék, de az meg az időtállósága miatt kérdéses.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Berci77
tag
Na nekem ennek volt az eredeti Polaroid Pogo Zink verziója. Valamelyik budapesti hülyenemvagyok vagy hasonló boltban vettem kb 8000 Ft-ért, mert jópofának találtam. Annyit röhögve megért, de
- papírt még az adott helyen sem lehetett venni hozzá, ebay-ről kellett rendelni, ami egyeseknek kényelmetlen lehet.
- még nagyobb kiszerelésben is (kb vettem vagy 8-10 10 db-os csomagot) meglehetősen drága volt, valami 80 Ft-ra emlékszem/db.
- felbontása és főleg a színhűsége hát hogy is mondjam, izéé, inkább nem mondom. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez a most bemutatott verzió nem jobb, de mivel azonos technológiát használ nem feltételezek különbséget.
- amennyiben akksiról nyomtattam előfordult, hogy csíkos, "színhiányos" lett a kép, ami egyrészt azért gáz, mert a papír drága, másrészt azért mert a bizonytalan eredményű akkumulátoros üzem pont a gép lényegét kérdőjelezi meg.
- bizonyos fájlméret felett az adatátvitel (kékfog) megszakad, gondolom megtelik a puffer. A mostani egyre nagyobb fájlokat produkáló mobilos kamerák világában ez esetleg gondot okozhat.
- nekem iPhone-on nem működött, gondolom az IOS miatt.Ami pozitív:
- a papírok öntapadósak, matricának is lehet használni
- tényleg gyorsan elkészül egy-egy kép, az adatátvitel is viszonylag gyors -
nagyúr
Nem értem a sirálmaidat. Én még 2011-ben akartam rendelni könyvet és videót svédországból.
Már akkor meglepetten tapasztaltam, hogy az eu-n belül románia és bulgáriából vettek fel rendelést és postáztak is oda - de magyarország egy térképen sem szerepelt.Az állam leesett kissé.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fojuzer
aktív tag
Érdekes az országunk néha nem létezik?,Nem szerepel a Térképeken?, Na igen! Igaz mink hazzánk csak bámnyász béka segge alatt van,lasan már mindig-mindenben.Megszoktuk!Majdnem "Sztálin_Rákosi/ korszak köszönt igy Bruha-ha+
föolvaso
-
nagyúr
Szerintem egyszer kell a képet mondjuk a fűtőtest vagy nyáron a forró műszerfal közelébe tenni, és pont úgy fog járni, mint a hőnyomtatású parkolócédula, jártam már úgy, hogy mire visszaértem, olvashatatlanra feketedett...
Egyetlen helyre tudom elképzelni, utcára/vidámparkba, ahol mint a filmekben vaktában kattintgat a fotós, azután hátha megveszi valaki a róla készült képet... -
No.01
őstag
Megneztem nalunk kaphato, de 179EUR meg viccnek is rossz foleg annak tudataban, h a speci papir meginkabb horror osszegbe kerulhet. Sajna azt nem talaltam meg h mennyibe.
Osszesegeb ha nem ennyi lenne akkor nem tartanam rossz dolognak... inakbb csak feleslegesnek, de teny, h jopofa.
-
Mister_X
nagyúr
Se nem multiplatform, se nem kapható itthon. Pedig a koncepció jó...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dreamdancer
őstag
Geek-játékszer nulla gyakorlati használhatósággal. Mikroképet drágán, poénnak jó, másra aligha.
Nem a lényeg a fontos.
-
veterán
zseniális, de ez , hogy nem lehet kapni itthon ez a LOL, pedig nicns már vasfüggöny...
only android :/
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
vimes
senior tag
A papír se lesz vmi olcsó bele...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
-
Gerasz
aktív tag
Van olyan, aki nyomtat még fényképet? Vagy ez valami hagyományőrző tevékenység? Mi lesz a következő, hordozható dvd-író vagy mángorló bemutató?
-
BenHans
addikt
Szeretem az ilyen kütyüket, szívesen használnám is. De amellett hogy nem lehet újonnan kapni itthon, a papír ára sem 2ft lesz sztem.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Gercsa
senior tag
Aki sokat utazik, annak repjegyet, vonatjegyet nyomtatni praktikus lehet.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Azie
őstag
Azért lőhettetek volna egy képet az elkészült nyomatról...
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
BatchMan
senior tag
Sajnos az Androidból kiamardt a rendszer szintű nyomtató-kezelés. Ebben a témában a win messze előtte jár. Vannak másodlagos erőlködések, de mindből bűzlik az egyedi megoldások gátja. Ez is csak saját szoftverrel, és csak képet, vagy QR-kódot tud nyomatni.
A hőpapír nem időtálló nyomatot ad. Itt mi a helyzet? -
nagyúr
Miután kifogyott - lesz egy elegáns hulladék-kockád.
A lényeg, hogy "van".
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
darvinya
titán
Na ez is olyan a Telenor-tól nesze semmi fog meg jól.
Ad ajándékba és utána?
„ A készülék és a nyomtatópapír áráról nincs információnk, Magyarországon ugyanis nem kerül piaci forgalomba az eszköz. ”Akkor ez most mi.
Akkor inkább használnám az a USB-s nyomtató hengert ami már A4-es méretű és dokumentumot elég jó hatékonysággal nyomtat.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
sz.balazs.95
veterán
Nagyon jó!
remélem lesz majd hozzá wp app, bár ahogy az LG-t ismerem, ez esélytelen.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
BDave
őstag
Jó lett volna látni egy képet az elkészült képről. Hová kell betenni a papírt?
A ZINK-ről ezt találtam:
"A Polaroid a Zero Ink (ZINK) technológiát használó hőnyomtatót az azonnali filmkészítés digitális megfelelőjének tartja. "A ZINK papír kompozit anyagokból áll, beépített sárga, vörös és kék festékkristályokat tartalmaz. A hőhullámok ezeket aktiválják, egy menetben, mintegy 30 másodperc alatt. Egy 5 x 7,5 centiméteres papír 100 milliárd ilyen kristályt tartalmaz." " -
kengyel
nagyúr
Ez egy észbontóan praktikus megoldás
kengyel
-
SepTox
tag
Nekem tetszik szerintem jó ötlet!
-
bagkri01
őstag
Az ötlet jó, de sok gyakorlati haszna nem igen van, majd ha dokumentumokat tudunk ilyennel nyomtatni az lesz a tuti, addig csak érdekesség marad.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
osztraksajt
őstag
Na majd megvesszük apróról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest