Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
Nemigen fog még ez itt nálunk elterjedni..... szórakozásra jó (drága), gyakorlati haszna kevés!
-
dr. Kind
aktív tag
Most érkezett a hír, hogy a nyomtató (és a papír is) kapható lesz Mo-n, az árakkal kiegészítettem a cikket.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem ilyen hőpapiros nyomtatót még most is gyárt a Canon. Persze papírt hozzá gyakorlatilag vadászni kell, általában a komolyabb irodatechnikával foglalkozó cégek tudnak rendelni (külföldről).
Én nem sok értelmét látom ennek a kütyünek, ha valakinek papírkép kell digitális formátumból, kb az összes nagyobb drogériában vagy elektronikai üzletben megoldható.
Jegyekhez is több mint felesleges, reptéren már évek óta simán becsekkolnak a mobilra átküldött QR kóddal.
A Telenor akció egyébként nem lenne rossz, de ha nem lesz hozzá papír utánpótlás akkor elég kapufa. -
Fryskitt
addikt
Volt régen amolyan kis hőpapíros fotónyomtatóm. Amellett, hogy aranyárban adták hozzá a papírt, gyakorlati haszna nem sok volt. Manapság nagypapának/nagymamának nyomtatunk fotót, de ilyen méretben használhatatlan a számukra, mindenki más nézi a TV-n, sőt, ekkora méretben a mobil képernyőjén is.
A jegynyomtatás nem rossz ötlet, de gondolom így is horror áron lenne. Még esetleg igazolványkép készítésre gondolnék, de az meg az időtállósága miatt kérdéses. -
Berci77
tag
Na nekem ennek volt az eredeti Polaroid Pogo Zink verziója. Valamelyik budapesti hülyenemvagyok vagy hasonló boltban vettem kb 8000 Ft-ért, mert jópofának találtam. Annyit röhögve megért, de
- papírt még az adott helyen sem lehetett venni hozzá, ebay-ről kellett rendelni, ami egyeseknek kényelmetlen lehet.
- még nagyobb kiszerelésben is (kb vettem vagy 8-10 10 db-os csomagot) meglehetősen drága volt, valami 80 Ft-ra emlékszem/db.
- felbontása és főleg a színhűsége hát hogy is mondjam, izéé, inkább nem mondom. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez a most bemutatott verzió nem jobb, de mivel azonos technológiát használ nem feltételezek különbséget.
- amennyiben akksiról nyomtattam előfordult, hogy csíkos, "színhiányos" lett a kép, ami egyrészt azért gáz, mert a papír drága, másrészt azért mert a bizonytalan eredményű akkumulátoros üzem pont a gép lényegét kérdőjelezi meg.
- bizonyos fájlméret felett az adatátvitel (kékfog) megszakad, gondolom megtelik a puffer. A mostani egyre nagyobb fájlokat produkáló mobilos kamerák világában ez esetleg gondot okozhat.
- nekem iPhone-on nem működött, gondolom az IOS miatt.Ami pozitív:
- a papírok öntapadósak, matricának is lehet használni
- tényleg gyorsan elkészül egy-egy kép, az adatátvitel is viszonylag gyors -
Nem értem a sirálmaidat. Én még 2011-ben akartam rendelni könyvet és videót svédországból.
Már akkor meglepetten tapasztaltam, hogy az eu-n belül románia és bulgáriából vettek fel rendelést és postáztak is oda - de magyarország egy térképen sem szerepelt.Az állam leesett kissé.
-
fojuzer
aktív tag
Érdekes az országunk néha nem létezik?,Nem szerepel a Térképeken?, Na igen! Igaz mink hazzánk csak bámnyász béka segge alatt van,lasan már mindig-mindenben.Megszoktuk!Majdnem "Sztálin_Rákosi/ korszak köszönt igy Bruha-ha+

-
Szerintem egyszer kell a képet mondjuk a fűtőtest vagy nyáron a forró műszerfal közelébe tenni, és pont úgy fog járni, mint a hőnyomtatású parkolócédula, jártam már úgy, hogy mire visszaértem, olvashatatlanra feketedett...
Egyetlen helyre tudom elképzelni, utcára/vidámparkba, ahol mint a filmekben vaktában kattintgat a fotós, azután hátha megveszi valaki a róla készült képet...
-
No.01
addikt
Megneztem nalunk kaphato, de 179EUR meg viccnek is rossz foleg annak tudataban, h a speci papir meginkabb horror osszegbe kerulhet. Sajna azt nem talaltam meg h mennyibe.
Osszesegeb ha nem ennyi lenne akkor nem tartanam rossz dolognak... inakbb csak feleslegesnek, de teny, h jopofa.
-
Mister_X
nagyúr
Se nem multiplatform, se nem kapható itthon. Pedig a koncepció jó...
-
dreamdancer
őstag
Geek-játékszer nulla gyakorlati használhatósággal. Mikroképet drágán, poénnak jó, másra aligha.
-
zseniális, de ez , hogy nem lehet kapni itthon ez a LOL, pedig nicns már vasfüggöny...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
only android
:/ -
vimes
senior tag
A papír se lesz vmi olcsó bele...
-
Gerasz
aktív tag
Van olyan, aki nyomtat még fényképet? Vagy ez valami hagyományőrző tevékenység? Mi lesz a következő, hordozható dvd-író vagy mángorló bemutató?
-
BenHans
addikt
Szeretem az ilyen kütyüket, szívesen használnám is. De amellett hogy nem lehet újonnan kapni itthon, a papír ára sem 2ft lesz sztem.

-
Gercsa
senior tag
Aki sokat utazik, annak repjegyet, vonatjegyet nyomtatni praktikus lehet.
-
Azie
őstag
Azért lőhettetek volna egy képet az elkészült nyomatról...
-
BatchMan
senior tag
Sajnos az Androidból kiamardt a rendszer szintű nyomtató-kezelés. Ebben a témában a win messze előtte jár. Vannak másodlagos erőlködések, de mindből bűzlik az egyedi megoldások gátja. Ez is csak saját szoftverrel, és csak képet, vagy QR-kódot tud nyomatni.
A hőpapír nem időtálló nyomatot ad. Itt mi a helyzet? -
Miután kifogyott - lesz egy elegáns hulladék-kockád.
A lényeg, hogy "van".

-
darvinya
titán
Na ez is olyan a Telenor-tól nesze semmi fog meg jól.
Ad ajándékba és utána?
„ A készülék és a nyomtatópapír áráról nincs információnk, Magyarországon ugyanis nem kerül piaci forgalomba az eszköz. ”Akkor ez most mi.
Akkor inkább használnám az a USB-s nyomtató hengert ami már A4-es méretű és dokumentumot elég jó hatékonysággal nyomtat.
-
Nagyon jó!

remélem lesz majd hozzá wp app, bár ahogy az LG-t ismerem, ez esélytelen.

-
BDave
őstag
Jó lett volna látni egy képet az elkészült képről. Hová kell betenni a papírt?
A ZINK-ről ezt találtam:
"A Polaroid a Zero Ink (ZINK) technológiát használó hőnyomtatót az azonnali filmkészítés digitális megfelelőjének tartja. "A ZINK papír kompozit anyagokból áll, beépített sárga, vörös és kék festékkristályokat tartalmaz. A hőhullámok ezeket aktiválják, egy menetben, mintegy 30 másodperc alatt. Egy 5 x 7,5 centiméteres papír 100 milliárd ilyen kristályt tartalmaz." " -
kengyel
nagyúr
Ez egy észbontóan praktikus megoldás

-
SepTox
tag
Nekem tetszik szerintem jó ötlet!

-
bagkri01
őstag
Az ötlet jó, de sok gyakorlati haszna nem igen van, majd ha dokumentumokat tudunk ilyennel nyomtatni az lesz a tuti, addig csak érdekesség marad.
-
osztraksajt
őstag
Na majd megvesszük apróról.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Retro PCI-E videókártyák
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)