- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Lehet ám, hogy pont kifogtál egy olyan darabot, aminek vacak volt az aksija, érdemes itthon körülnézni, anno úgy szórták a G4 - ek mellé, mint Pista bácsi télen az útra a sót, egy 10 - es körül már lehet találni bontatlan, eredeti darabokat, mivel sokan kaptak ugyan a teló mellé, de nem használják, nem kell nekik...
Én az utódjával szemeztem, a G5 nem annyira tetszik, de a hozzá kiadott füles elég ütősnek tűnik, dehát olyan brutális ára van, hogy az már kicsit lehúzás. A most megjelent Apple wireless füles sem kerül sokkal többe, ha jól néztem, LG azért kicsit meghúzta az árait...
-
Naras
őstag
Az első egy lista, a második meg nagyon nem tűnik eredetinek, a manufacturer is valami más. Azt érdemes nézni, hogy a logó a helyén legyen a dobozon is, és a fülesen is. Az eredetinek kinyitható a doboza, jobb alsó sarokban kis háromszög jelöli is, hogy ott, de a képeket is érdemes megnézni, hogy van - e kinyitott dobozos, illetve érdemes top rated sellertől venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest