- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C5-00
csendes tag
Üdv!
Néhány dolog érdekelne ezzel a készülékkel kapcsolatban. Légyszi aki tud válaszoljon! Olyanra gondolok akinek már van ilyen készüléke.
- Van-e fényszenzora? Azaz a fényerősséget be tudja-e állítani automatikusan?
- Mennyire melegszik? És ha igen az zavaró vagy elenyésző?
- A fő képernyőn az alsó ikonok fixek, vagy variálhatók?
- A készülék tud-e ébreszteni, ha ki van kapcsolva? Valahol olvastam, hogy állítólag az androidok ezt nem tudják.
- Lehet-e gyorstárcsázni vele? Pl. telefon számgombja hosszan vagy számgomb és hívás gomb és a számhoz hozzáadott telefonszámot tárcsázza-e?
- Nevekhez lehet-e külön külön csengőhangokat társítani?
- Tényleg nincs megvilágítva az alsó gombsor? (Home, Vissza)
- Ha a készüléket lefelé fordítom, akkor le lehet-e némítani vele a készülék csengését?
- Tárcsázáskor tudja azt, hogy a számbillentyűk lenyomásakor az ahhoz tartozó betűk segítségével a megfelelő neveket beadja? Mint a predektív szövegbevitel.
- Lehet-e a képernyőjét tükrözni egy Lg LedTv-re? És ha igen, hogyan? Pl., ha szeretnék egy a telefonon levő játékot a Tv képernyőjén nézve játszani.
- Napfény mellett a kijelző mennyire olvasható, illetve tükröződik-e?
- A GPS-ről és a telefonnal történő navigációról, tud-e valaki tapasztalatokat mondani?
- Azt olvastam, hogy külön állapotjelző led nincs, de tud olyant például, mint egyes telefonok, hogy ha van elmulasztott esemény (hívás vagy sms), akkor a kézhezvételkor rezgetéssel jelez? Vagy csak a képernyőre nézve tudom meg?
- A fejünkhöz emelve automatikus fogadhatunk a hívásokat?
- A telefon feltöltése mennyi idő alatt történik meg?
- Mivel még nem volt Androidos telóm, ezért annyit még kérdeznék, hogy ha teszek bele egy memóriakártyát, akkor az meg tudom a készülékkel csinálni, hogy az utólag feltelepített alkalmazásokat a kártyára helyezze és onnan használja?
Bocs, hogy ennyi kérdést írtam, de szeretnék biztosra menni a vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest