Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• C5-00

csendes tag

Üdv!
    Néhány dolog érdekelne ezzel a készülékkel kapcsolatban. Légyszi aki tud válaszoljon! Olyanra gondolok akinek már van ilyen készüléke.
    - Van-e fényszenzora? Azaz a fényerősséget be tudja-e állítani automatikusan?
    - Mennyire melegszik? És ha igen az zavaró vagy elenyésző?
    - A fő képernyőn az alsó ikonok fixek, vagy variálhatók?
    - A készülék tud-e ébreszteni, ha ki van kapcsolva? Valahol olvastam, hogy állítólag az androidok ezt nem tudják.
    - Lehet-e gyorstárcsázni vele? Pl. telefon számgombja hosszan vagy számgomb és hívás gomb és a számhoz hozzáadott telefonszámot tárcsázza-e?
    - Nevekhez lehet-e külön külön csengőhangokat társítani?
    - Tényleg nincs megvilágítva az alsó gombsor? (Home, Vissza)
    - Ha a készüléket lefelé fordítom, akkor le lehet-e némítani vele a készülék csengését?
    - Tárcsázáskor tudja azt, hogy a számbillentyűk lenyomásakor az ahhoz tartozó betűk segítségével a megfelelő neveket beadja? Mint a predektív szövegbevitel.
    - Lehet-e a képernyőjét tükrözni egy Lg LedTv-re? És ha igen, hogyan? Pl., ha szeretnék egy a telefonon levő játékot a Tv képernyőjén nézve játszani.
    - Napfény mellett a kijelző mennyire olvasható, illetve tükröződik-e?
    - A GPS-ről és a telefonnal történő navigációról, tud-e valaki tapasztalatokat mondani?
    - Azt olvastam, hogy külön állapotjelző led nincs, de tud olyant például, mint egyes telefonok, hogy ha van elmulasztott esemény (hívás vagy sms), akkor a kézhezvételkor rezgetéssel jelez? Vagy csak a képernyőre nézve tudom meg?
    - A fejünkhöz emelve automatikus fogadhatunk a hívásokat?
    - A telefon feltöltése mennyi idő alatt történik meg?
    - Mivel még nem volt Androidos telóm, ezért annyit még kérdeznék, hogy ha teszek bele egy memóriakártyát, akkor az meg tudom a készülékkel csinálni, hogy az utólag feltelepített alkalmazásokat a kártyára helyezze és onnan használja?
    Bocs, hogy ennyi kérdést írtam, de szeretnék biztosra menni a vásárlás előtt.

Új hozzászólás Aktív témák