- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbalu
tag
nem arról van szó, csak ha az ember 150 ezer forintért vesz egy telefont, amiben négymagos processzorszörnyeteg van, egy rakás funkció, újítás, meg egy ordas nagy kijelző, akkor azt mondom, hogy mindegyik legyen ott a szeren, és ne csak "jó az nekem úgy is" szinten. Nyilván eldöcög az egymagos, vagy ne adj isten kétmagos telefon is, bőven a használható szinten belül..kijelzőkre nálam ugyanez vonatkozik, a harmincezres teelfonban nem fogok kötözködni, de egy-egy gyártó zászlóshajója egészen másik szint
-
zack
nagyúr
Nem bizonygatok én semmit. Neked jobb, mert specifikusan azt a részét használod, amiben erős. De az esetek és a júzerek 90%-a általánosságban használja a telefont, nem specifikusan adott feladatra.
Belemehetnénk a kijelzők tartósságába is, ahol az OLED pozitívumok nélkül csúnyán elvérzik, tehát úgy globálisan egy fejlettebb szintet képvisel az IPS.
Ettől még lehet jobb számodra az OLED, de azért mert számodra adott dologban jobb, még nem teszi jobb panellé. -
zack
nagyúr
"én személy szerint ki nem állhatom hogy a fekete egy ócska szürke ips-en"
Ez azért enyhe túlzás, ill. ferdítés.
Ott kezdődik, hogy ezt csak sarkallatos helyzetekben látod, mert amikor egy színes képet kapsz a kijelzőn, megfelelő szinte tökéletes kontraszttal, amit az AMOLED hírből sem ismer, akkor nem érzékeled, hogy a fekete az sötétszürke e vagy sem. Nézz meg egy színes sötétebb képet, videót, egyiken és másikon, és meg fogod látni miről beszélek. Lehet a fekete feketébb AMOLED-nél, de egy sötét tónusú film jelenet szinte egybe fog olvadni és nézhetetlen lesz. A képeknél dettó. Szinte ez az egyik legnagyobb hibája a panelnak hogy valamiért a fekete-fehér megjelenítés nem megy neki, és ezért lesz szinte nézhetetlen egy sötét tónusú film, mert a fehér szürke lesz. A pontos okát nem tudom, majd jön egy szaki aki szakmailag mélyebbre lát mint én, Amoled egyik porcikájában sincs természetesség, ez látszik a túlszaturáltságban, amit nem lehet optimálisra belőni, mert vagy fakó lesz, vagy túlszaturált.
Nem fikázom, Galaxy S2-nél ezeket mind tapasztalom (természetesen az előnyeivel együtt), DELL U2711-es monitornál meg az IPS előnyeit/hátrányait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest