Új hozzászólás Aktív témák
-
szvoboda
tag
Üdv.
Nem vettem ki a modult a Tv-ből,nem tudom pontosan milyen,mert a UPC-től van.
Az EPG az ékezeteket hibátlanul jeleníti meg,
Csak sima digital bronze csomagom van, azért,hogy értelmetlen műsorokat nézzek HD-ben, nem fizetek +1000Ft-ot.
Ha a hdd-re felvételt érted a PVR alatt,nem tudom,nem próbáltam.
Utolsó kérdésed nem igazán értem,hogy a kártya frissül-e rendesen.Miért kéne visszatenni a boxba,ha a modul a box helyett van?Már nincs is boxom. -
szvoboda
tag
Pontosan mire vagy kiváncsi?
Kicsit lassabb a programváltás,de tényleg csak kicsivel,bekapcsoláskor inicializálja a kártyát,minden egyes alkalommal,majd megjelenik a Kódolt program felirat pár másodpercig.Ezen kívűl semmi idegesítő nincs.A Csatornakiosztást változtathatod szerencsére.Arra figyelj,ha most vásárolsz ilyen tv-t, hogy a upc bizonyos fw verzióval működtedteti a kártyát.Én megszívtam,mert frissítettem a legújabb fw-re.Kijött 4 nap után egy upc-s, majd 10 perc mókolás után működött a friss fw-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest