Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Nem a Quadro-ra gondoltam, grafikai szempontból elég, ha tud FullHD filmet zökkenőmentesen lejátszani, és megy rajta pár "ősi" játék, mint a Mafia, vagy az NFS Most Wanted, hátha ki akarok kapcsolódni CAD óra után. Amit bővíteni tervezek, az a RAM, a HDD (lehet SSD), és a proci, mert többnyire 20 böngészőlap között váltogatok, a háttérben pedig ott fut egy TC, egy Office, és hát jobb szeretek némi zenét hallgatni munka alatt, persze az meg mind lossless minőségben.
Driverek közül az nVidia által kiadottat próbáltam, amit az nVidia oldaláról szedtem le, és a legfrissebb volt (úgy rémlik, hogy 338 valamennyi, de lehet rossz a memóriám). Lehet megpróbálom újra majd a win-t, de amíg nem bővítek, marad a jó kis Linux.
-
-
Milyen vas? Nekem Thinkpad T61-ben volt ilyenem, nem volt gond, sőt szénné is tudtam tuningolni azt a kártyát, imádtam.
(#1) vwpolopg: milyen kékhalál? Azért nem feltétlen muszáj azt újratelepíteni. Hacsak nem tényleg nagyon régi, agyonszemetelt, közel javíthatatlan rendszerről van szó.
-
Szatyor95
senior tag
Átérzem a helyzetet, bár én mellé még egy Quadro NVS140M-el is szívok, mert ha drivert kap, a winf*s állandóan fagy, a Linux meg nem áll le. Nembaj, legalább míg használom a gépet, nem lesz szükségem fodrászra.
-
vwpolopg
őstag
hmmm... nekem is kb. azóta halálozik el kéken a windosom legalább napi egyszer mióta fent van az intel mywifi dashboard szoft... bár nekem lassan amúgy is esedékes egy komplett újratelepítés, ez a napi 1-2 kékhalál meg ösztönöz, hogy tegyem meg mihamarabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest