- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Nem a Quadro-ra gondoltam, grafikai szempontból elég, ha tud FullHD filmet zökkenőmentesen lejátszani, és megy rajta pár "ősi" játék, mint a Mafia, vagy az NFS Most Wanted, hátha ki akarok kapcsolódni CAD óra után. Amit bővíteni tervezek, az a RAM, a HDD (lehet SSD), és a proci, mert többnyire 20 böngészőlap között váltogatok, a háttérben pedig ott fut egy TC, egy Office, és hát jobb szeretek némi zenét hallgatni munka alatt, persze az meg mind lossless minőségben.
Driverek közül az nVidia által kiadottat próbáltam, amit az nVidia oldaláról szedtem le, és a legfrissebb volt (úgy rémlik, hogy 338 valamennyi, de lehet rossz a memóriám). Lehet megpróbálom újra majd a win-t, de amíg nem bővítek, marad a jó kis Linux.
-
Szatyor95
senior tag
Átérzem a helyzetet, bár én mellé még egy Quadro NVS140M-el is szívok, mert ha drivert kap, a winf*s állandóan fagy, a Linux meg nem áll le. Nembaj, legalább míg használom a gépet, nem lesz szükségem fodrászra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest