- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ebben van valami. Én ezeddig a Foobar-t és a Cowon féle jetAudio-t próbáltam ki, de mindig visszatértem a Winamp-ra (bár ha Winamp nem volna jetAudio-t használnék).. de ezért nem eröltetem senkire hogy a FooBar vagy a jetAudio sz*r meg se próbáld. Különbözőek vagyunk, különbözőek az igényeink.
-
DarkByte
addikt
A hármas Winamp elég kísérletezgetés jellegű volt a Nullsoft részéről, nem is hiában nem eröltetik a Modern Skin támogatást az 5ös verzióban sem. Teljesen egyetértek abban hogy a hármas eléggé instabil volt, azt én sem használtam, hanem maradtam a kettesnél.
Az 5ös viszont szerintem jól sikerült, ahogy növekedett a verziószám kikupálódott, a gyerekbetegségeiből sok eltünt. (Természetesen nem hibátlan, mint a legtöbb program sem: az 5.5-ös alap verzióban is van egy-két bug, főleg skin váltáskor jönnek elő nálam. Ezért is tettem fel az új bétát de még sok időm nem volt tesztelni.)
Remélem nem tűnök prédikátornak, csak gondoltam kiállok már emellett a progi mellett, mert azért sokan vannak akiknek nagyon is megfelel. A másik dolog, hogy a Winamp köré már akkora community gyűlt, hogy kiegészítőkkel elég kevés dolog van amit nem lehet vele megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-AC68U
- Hobby rádiós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest