- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
- = Zk = - #173 üzenetére
RC-vel rengeteget, SP1 telepítéssel különösebben nem vettem észre. Milyen gyorsulásra gondolsz?
(#178) - = Zk = -: Nálam a tabolás RC óta csak akkor lehetne gyorsabb, ha olvasná a gondolataimat és előre dolgozna. Nyitás, váltás kvázi példátlanul gyors
-
Morden24
nagyúr
válasz
Alchemist #166 üzenetére
Lejárt a fenti szerkesztési idő: nem értem egyékbként a problémát. Van uninstall, van rendszervisszaállítás. Nem értem, mi a stressz tárgya.
De az is egy opció, hogy vártok pár hetet, aztán majd lesznek tapasztalatok. Amik leginkább nyilván ugyanolyanok lesznek, mint a beta meg az RC esetében, tehát kb. semmi extra. -
Morden24
nagyúr
válasz
Alchemist #163 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy azokon a rendszereken, melyeken be van kapcsolva az automatikus frissítés, a csomag tartalmának jó része már telepítve van.
Ami egy teljesen korrekt meglátás annak fényében, hogy az én up to date rendszeremre ~80 megát szedett le, ami kevesebb, mint 10%-a csomag maximális méretének. De ettől még történt frissítés.
(#166) Alchemist: WU-n eddig nem kiadott hotfixek, patch-ek és improvementek.
-
Morden24
nagyúr
válasz
- = Zk = - #123 üzenetére
Az a calendar gadget olyan, mint az oroszrulett, 2-3 restartból egyszer befigyel, aztán eltűnik. Legalábbis én ilyet tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest