Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
válasz
#27441408 #58 üzenetére
nálam az adblock nem játszik (mivel a prohardver, a café stb. a reklámokból él, ergo én is), szóval nekem a chrome most szimpatikusabb, de talán majd a 3.6...
mindenesetre: csinálok majd egy szavazást egy hírben, mert van egy olyan igazolásra váró gyanúm, hogy a magyar netezők 50 százalékát adó firefox-userek nagy többsége még csak nem is megszokásból használja a firefoxot, hanem inkább azért, mert például a céges rendszergazda, a pc-gyártó, a szomszéd stb. ezt telepítette alapértelmezésként a gépére. tehát: a többségnél nem tudatos a választás, nem az adblock vagy más fícsör miatt dönetenek mellette, hanem egyszerűen ezt kapják. vajon ők hogy választanának, választanak majd a windowsos böngészőválasztóban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest