- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
velizare #386 üzenetére
Nem tudom, nekem felhasználónak meg az látszik, hogy mindkét út járható, mert az eredmény ugyanaz, legalábbis az eddigi tesztek alapján. Csak az NV megoldása legalább már jól bejáratott dolog, és sokkal kézenfekvőbbnek tűnik, mint egy teljes átállás, nincsenek vele kezdeti nehézségek, mint a DX12-vel. A fejlesztőknek meg persze az a jobb, ha minél kevesebbet kell dolgozni, és minden minél egyszerűbb, ők dolgoznak a játékokkal, mi mást mondanának. Aztán most olyan egyszerű lett a dolguk, hogy még egy teljes DX12-es játékot nem láttunk élőben....
-
daveoff
veterán
válasz
wwenigma #379 üzenetére
Kikerestem a kedvedért a méréseimet, és van még ezen kívül is, csak két példa. Ilyen az amikor AMD-vel jelentkezik az a bizonyos driver overhead, és ilyen méréseket a netes tesztekben nem találsz, hanem szépen tapasztalhatod a saját bőrödön....
[link] [link]
A 290X-nél csúcsosodott ki a probléma, hogy egy csúcs i7 sem elég a kártya kihajtásához bizonyos esetekben, és komoly teljesítményt vesztesz miatta, fps drop, stb nyalánkságok. 7970-nél még elment, de igazából bármelyik AMD kártyával előfordulhat ez a helyzet, lásd amit Szaby leírt a 270X-ről. Tökéletesen igaz, amit joysefke leírt, az AMD évek óta telibeszarta ezt a problémát, és nekem emiatt lett elegem belőlük, ezért váltottam NV-re sok-sok év ATI után. Persze......Mantle kell nekünk, meg DX12....... -
daveoff
veterán
válasz
wwenigma #332 üzenetére
Simán, BF4 multi a legjobb példa. Én végigjártam mindent vele, és az AMD DX11 drivere kritikán aluli ott, meg van még jó néhány játék, ahol ki lehet mérni.
Attól még, hogy Te nem tudod, azért lehet igaz, nem?
Abból, hogy proci igényesebb helyzetekbe egy kategóriás kártyák között akár 100% különbség is lehet DX11-ben, NV javára, BF4 multiban, saját tapasztalat.
-
daveoff
veterán
válasz
wwenigma #311 üzenetére
Még mindig nem....
Arról van szó, hogy egy ilyen látványvilággal rendelkező játékhoz nem elég DX12-vel egy FuryX/980Ti a folyamatos 60fps-hez. Ott van a Division, oda elég, rakd egymás mellé a két játékot. Teljesen más műfaj, de akkor is, generációs különbségek vannak látványban....
-
daveoff
veterán
Igen, közben számolgattam kicsit, és tényleg a helyén van, egy custom ennyivel gyorsabb. Ezért csalóka, ha ref 980Ti van a tesztben, mert a userek többségénél custom kártya van, ami 1250-1350MHz között ketyeg a legrosszabb esetben is. De mint korábban mondtam, kicsit utánanézve könnyen kiszámolható hol áll egy custom 980Ti(vagy bármelyik másik kártya) a Ti tesztetekből is. Szerintem a Fury is rendben van a tesztben, az talán még népszerűbb is, mint az X.
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #79 üzenetére
Division is NV-s, UBI egyik legfrissebb címe. Szerintem várjunk még ilyen kijelentésekkel, hogy ki hova pártol. Lehet igazad lesz, de erre még semmi bizonyíték, csak találgatás.
FC Primal megtévesztő, mert a DUNIA engine FC 3 idején még gaming evolved volt, és azóta alig változtattak a grafikán, nem csoda, hogy jól optimalizált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest