- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Igazság szerint a Furyval kellene összehasonlítani a 390-et, mert az nv tényleg nem valami combos DX12 alatt. Viszont meg van ugyan ez a különbség a 390 és a Fury között is. Nekem az nem tetszik hogy miért ilyen alacsonyak az fps-ek, kíváncsi leszek hogy egy komolyabb DX12-es játéknál mi lesz a helyzet.
-
vader108
tag
Teljesen egyetértek veled. Én igazából arra írtam, hogy van aki már ezáltal egy teljes végérvényes következtetést von le egy koreai állapotról.
FX 83..+ szívesen megnéztem volna.
Hitman tesztben itt összemérték dx12-ben az I7 6700K-t és az FX8370-et. Elég komolyan megugrott a proci dx12 alatt.
De egyenlőre ezt is fenntartással kell kezelni. Bár így is elég komoly meglepetésnek tűnik.
-
vader108
tag
Én nem az Amd sikereit marasztalom el ilyen téren. Én csak azt mondom, hogy egy-egy korai tesztről felesleges végbemenő megállapításokat leszűrni. De már tavaly is első elérhető verziójánál is sokan már kész tényeket állítottak AOS miatt.
ÉN szimplán azt mondom, hogy felesleges egy játékról leszűrni a tanulságot. Ezért is írtam, hogy jó pár dx12 cím lesz még idén év végéig. Nos addigra azért lesz a piacon jó pár, és akkor le lehet szűrni végbemenő tanulságokat is a jövőre nézve. Akkor kell egy körképes átfogó tesztet csinálni 4-5 aaa ketegóriás dx 12-es játékkal. Addig pedig mindent fenntartásokkal kezelni. Természetesen ezeket az eredményeket sem lehet elvitatni, éppenséggel én meghagynám a fenntartásokat.
Teljes egészében erre leszűrni jelenleg nem lehet végleges következtetéseket. Objektivitást kellene elsődlegesen szem előtt tartani. Hisz az első ilyen nagyobb dx 12 játékról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Akciókamerák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest