- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vader108
tag
Teljesen egyetértek veled. Én igazából arra írtam, hogy van aki már ezáltal egy teljes végérvényes következtetést von le egy koreai állapotról.
FX 83..+ szívesen megnéztem volna.
Hitman tesztben itt összemérték dx12-ben az I7 6700K-t és az FX8370-et. Elég komolyan megugrott a proci dx12 alatt.
De egyenlőre ezt is fenntartással kell kezelni. Bár így is elég komoly meglepetésnek tűnik.
-
vader108
tag
Én nem az Amd sikereit marasztalom el ilyen téren. Én csak azt mondom, hogy egy-egy korai tesztről felesleges végbemenő megállapításokat leszűrni. De már tavaly is első elérhető verziójánál is sokan már kész tényeket állítottak AOS miatt.
ÉN szimplán azt mondom, hogy felesleges egy játékról leszűrni a tanulságot. Ezért is írtam, hogy jó pár dx12 cím lesz még idén év végéig. Nos addigra azért lesz a piacon jó pár, és akkor le lehet szűrni végbemenő tanulságokat is a jövőre nézve. Akkor kell egy körképes átfogó tesztet csinálni 4-5 aaa ketegóriás dx 12-es játékkal. Addig pedig mindent fenntartásokkal kezelni. Természetesen ezeket az eredményeket sem lehet elvitatni, éppenséggel én meghagynám a fenntartásokat.
Teljes egészében erre leszűrni jelenleg nem lehet végleges következtetéseket. Objektivitást kellene elsődlegesen szem előtt tartani. Hisz az első ilyen nagyobb dx 12 játékról van szó.
-
vader108
tag
Én ennek a DX12 tesztnek örülök. Örömmel olvastam, DE számomra az AOS mint elfogadott tesztpéldány nem hiteles, amelyről köztudott h a játék első percétől az amd tolta a szekerét... Viszont remélem, most h jön az Április elején a Quantum Break, csináltok vele egy tesztet szintén. Only dx12, független nvidia és amd befolyásolástól. Az első mérések szerintem igazából ennél a játéknál lesznek kézenfekvőek. Csak pár nap... Addig is egy előzetes tesztnek teljesen megállja a helyét a cikk ezzel a játékkal. Se többet se kevesebbet nem látok benne.
De összességében DX12 teszteket játékokban amiről átlagolva le lehetne szűrni a jelenlegi AMD vs Nvidia harcot én év végére hagynám meg. Addigra piacon lesz több új aaa példány is dx12-vel. Az összből le lehet majd vonni a tanulságokat, ki hogy is áll ebben a versenyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest