- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszabber
tag
Mondjuk ha lenne PSP-re Skype már az is nagyon jó lenne.
-
kszabber
tag
A kép nagyon gáz. De ha kultúrált formába tudnák önteni talán érdekes lenne egy ilyen PSP-GSM kiegészítő.
-
greeneye166
aktív tag
Szerintem meg beteg és halott ötlet. Tipikusan a takarékos fogyasztóknak találták ki akik olyan készüléket vadásznak, ami egy árért mindent tud és mellékes, hogy az egyes részeket milyen minőségben és méretben képviseli.
Egy hsz jut eszembe az Ipod shuffle-al kapcsolatban. Többen (és én is korábban) azt a cuccot úgy értékeltük/jük, hogy az egy lebutított lejátszó, meg emellett drága is. Kell bele kijelző meg minden frincfranc! Miez máá!
Ugyanakkor, ha úgy nézzük, hogy pl: kocogáshoz tervezték "másodlagogos lejátszó"-nak, akkor tökéletes. Ha feltételezzük, hogy a használójának otthon befigyel pl egy Nano, akkor elnézhető a kütyünek az 1Gb és a kijelzőhiány és értékelhetjük apró méretét és strapabírását.Na pont ezért nem lesz telefon (lehet, de nem kell) a PSP-ből, mert az egy játékgép és úgy tökéletes, ahogy van!!!
-
Egzee
őstag
Azért mert ez a ph!
valami kép mindíg van nem vetted észre??? Mondjuk felőlem pozitív!!!
Ez a jó ötlet, mert én pl azért nem vesze PSP-t mert lassan kocsim lesz... Ott meg max GPS-nek használnám... Ha telefon lenne akkor már vinném is magammal mindenhova, és még a postán a sorbaállás közben is ezt nyomnám... Hülye zombik leszünk... Főleg a gyerekeink... Én már 5-6 éve az utcán lehajtott fejjel 7edikes koromban kockultam a T610-emen... El is verek minigolfban mindenkit az újjabb SE-kenNyertem már vele 1-2 sört
-
sztyui2
őstag
Fúj de Photoshop az egész. A hír maga jó lenne, de minek kellett azt a képet berakni alá?
-
n6230i
tag
Ez egy PSP némi telefonos plusz kinézetel. Amúgy otromba concept. Meg az elképzelés is az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik még a mogul sem tudja a választ, hiszen elég ellentétes nyilatkozatokat tesznek vezetői.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest