Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacruise

tag

Volt Apple Watchom...
    3-4 honapig birtam

Azt kell mondanom, hogy nem tetszik a design-ja. Az iPhone design-ja sem tetszik. Tudom hogy az en hibam, de nem jon be a metrosexualis design, ennyi. Sajnos 4 eve ezt nyomjak es meg mindig kaszalnak vele.
    En ugy hsznaltam, hogy vettem ra egy muanyag vedo keretet, amitol egy kicsit ferfiasabb volt, viszont mindenki megkerdezte, hogy milyen ora, mert ilyet meg nem lattak.

Amig nalam volt, a napi hasznalat egyre jobban redukalodott a kezdeti lelkesedest igencsal alaaso hibak miatt.
    Egy csomo appot letoltotottem es probaltam hasznlani, de szepen lassan mind kikopott es lekerult az orarol. Lassu es megbizhatattlan volt a mukodesuk.

Az igazi kegyelemdofest a egujabb, minden eddiginel jobb update-et volt. Miutan felraktam kinlodas volt az ora hasznalata.
    - Hivast nem lehetett mindig felvenni az oran, pedig vezetes kozben jol jott volna
    - az ertesitesek vagy megjottek az orara 3-8 perces kesessel vagy nem, de inkabb nem
    - a gyari apple appok lassan es megbizhatattlanul mukodtek

Ezek utan eladtam.

Azota egy Samsung Galaxy Gear 3-at hasznalok.
    Ha az apple egy kicsit nagyobb szabadsagot adna mas gyartoknak, akkor egesz hasznalhato eszkozoket lehetne gyartani.

Új hozzászólás Aktív témák