Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacruise
tag
Volt Apple Watchom...
3-4 honapig birtamAzt kell mondanom, hogy nem tetszik a design-ja. Az iPhone design-ja sem tetszik. Tudom hogy az en hibam, de nem jon be a metrosexualis design, ennyi. Sajnos 4 eve ezt nyomjak es meg mindig kaszalnak vele.
En ugy hsznaltam, hogy vettem ra egy muanyag vedo keretet, amitol egy kicsit ferfiasabb volt, viszont mindenki megkerdezte, hogy milyen ora, mert ilyet meg nem lattak.Amig nalam volt, a napi hasznalat egyre jobban redukalodott a kezdeti lelkesedest igencsal alaaso hibak miatt.
Egy csomo appot letoltotottem es probaltam hasznlani, de szepen lassan mind kikopott es lekerult az orarol. Lassu es megbizhatattlan volt a mukodesuk.Az igazi kegyelemdofest a egujabb, minden eddiginel jobb update-et volt. Miutan felraktam kinlodas volt az ora hasznalata.
- Hivast nem lehetett mindig felvenni az oran, pedig vezetes kozben jol jott volna
- az ertesitesek vagy megjottek az orara 3-8 perces kesessel vagy nem, de inkabb nem
- a gyari apple appok lassan es megbizhatattlanul mukodtekEzek utan eladtam.
Azota egy Samsung Galaxy Gear 3-at hasznalok.
Ha az apple egy kicsit nagyobb szabadsagot adna mas gyartoknak, akkor egesz hasznalhato eszkozoket lehetne gyartani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remekül zárta 2017-et az Apple okosóra, az LTE-s modellek népszerűsége is töretlen.
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest