- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Dehogynem, az hogy az éppen aktuális szereplőt kivégzik.
Beleolvastam a ASoIaF wikibe, és igen csak ellenszenves csavargások vannak belerakva számomra.
Mintha Martin direkt átesett volna a ló túloldalára, és fenékbe akarta volna rúgni az amerikai heppiendes mézes-mázos hőskultuszt.
Egyébként ajánlom a részeket nem egyenként nézni, főleg a második évadban már nem jut túl sok idő egy-egy szereplőre/helyszínre részenként, így az embernek üresség érzete támadthat. Szerintem érdemesebb évadonként nézni, az egy nagy egészet alkot, egy 10 órás mega blockbustert.
Én speciel ezért szeretem a HBO sorozatokat, nem sajnálják rá a pénzt. Mintha az ember egy részekre szedett igazi mozifilmet nézne, nem egy elnyújtott (jobb esetben)B kategóriás TV filmet, mint általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest