- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
Mondjuk win-ben nemtudom elképzelni, hogy csinálnának egy olyat hogy csak ingyeneseket választhassunk
De szerintem egy microsoft store vagy valami ilyesmi jó dolog lenne, és nem hiszem, hogy ne lehetne kivitelezni, oda mehetnének ingyenes és fizetős alkalmazások is.
-
Alexios
veterán
értem,én hogy másik oldalról született, nekem nem az a bajom, csak hogy ha már hasonlítunk szerintem a legújabbal kéne, ha már így kilett emelve a root jog
És igen, a repó szerintem jó dolog, bár winen azért nehezebb lenne kivitelezni, de ha akarnák szerintem meg tudnák csinálni..
Amúgy kíváncsi lennék mi lenne ha a linux elterjedtebb lenne, elég lenne mondjuk egy 50-50%, és tuti nem kerülne ennyibe egy win7 ultimate mondjuk, ekkora részesedésnél pedig a hw és sw gyártók se hagyhatnák figyelmen kívül a linuxot. -
Alexios
veterán
persze, szép dolog az xp-vel előjönni, de azért manapság na, pl. a root jognál, vista és win7 alatt már ugye ott az uac.
nameg ez: Nem volt benne semmilyen program amit használni tudtam volna a mindennapi dolgaimhoz, egy csomó időm ment rá hogy találjak hozzá valamit.
Hát ezt azért vicces hallani, mert linuxon is elég sok minden van amit nem találok, és kéne.
Szóval ha egy 9 éves oprendszert hasonlítgatunk a linuxhoz, akkor ennyi erővel lehetne a win7-hez is 9 éves disztrókat hasonlítgatni csak minek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- BestBuy topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged