- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Végre valaki, aki egyetért
és mondhatni átlátja, amiről beszélek, vagy már van valós tapasztalat...?!
Én amit nagyon hiányolok a saját házamból: egy kazánház-mosókonyha szerű helyiség, pár db törölköző szárítós radiátorral, mosógép és szárítógép elhelyezési lehetőséggel, sőt férjen be egy vasalódeszka is!
-
anjani182
őstag
Télen sem?!
Akkor vagy nincs gyereked, vagy van valami fűtetlen, de zárt előtered, ahol leveted a cipőd
Nekem van egy papucsom a teraszon, illetve a bejáratnál is, ha valami oknál fogva ki kell menni még fürdés után nálam alap hogy nedves popsitörlővel megtörlöm a talpam, akkor is ha csak 20 másodpercre léptem ki a KINTI papucsba...ahogy írtam benti papucsunk nincs, padlófűtés van.
Vagy megfordítom a kérdést, akkor mitől lesz egy idő után láthatóan koszos az előszoba futószőnyegünk? Nem hinném, hogy a portól...
(szoktuk mosni!)
-
anjani182
őstag
Nem azzal van a gond, nem érted?! Lefürdesz, és van egy közlekedőd ami előszoba is, sőt az előszoba mellett közvetlen 2 szoba van, akár háló is lehet! Az előszoba egy relatíve koszos helyiség, nem hinném, hogy jó ötlet, hogy szobák határolják, ahová csak hordod be a koszt!
A ház relatíve nagy, viszont egy rakás közlekedő van, ami nem feltétlen hasznos helyiség.
Felénk már földszintes házakban is 2 WC van (egy a fürdőbe, egy szimpla WC helyiség, kézmosóval), illetve egy mosókonyha. A milyenk emeletes, így alap a 2 fürdő...
-
anjani182
őstag
Persze, magamról tudom hogy örültem hogy városba költöztem immár új építésű kertvárosi részre, előtte volt egy belvárosi 'kitérő'.
Fő ok a jobb óvoda, iskola de tény hogy figyelembe vettem hogy azért lehessen is lépni. A belvárosi lakás 2 hét alatt irányáron elment kp.-re...és léptünk tovább.
Falun árulgathatod akár évekig...én nem merem kijeleteni hogy 30-40 évig hol fogok lakni, erre alapozni nem lehet.
-
anjani182
őstag
Két kérdés jutott eszembe, vagyis inkább eszembe se jutna:
1. falun építkezni???? mire elkészül a ház a bekerülési árért se adható el...többnyire...ezen gondolkoztál?
2. a közlekedőből nyílik legalább 2 szoba, ahogy látom, feltételezem ott a bejárat, na már most ha pl megfürdesz utána átlépkedsz a koszos előszobán be a hálóba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest