Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Igen, pontosan ezert. Sajna egyelore csak hackes megoldas van ra, ahhoz nekem meg nincs tul sok kedvem, inkabb kibirom.

Amugy ha jobbklikket nyomsz (hogy elojojjon a menu), utana meg duplaklikkelsz, akkor azt rendszerint erzekeli szimpla kattintaskent, de ugye ez nem az igazi.

-
7
addikt
Vannak azért lényegesebb különbségek, de tényleg aranyos indoklás

Nekem egyébként érdekes módon nemigen volt probléma a telepítgetéssel. Az egyetlen kritikus kérdés az, hogy van-e neted (nekem volt, pikk-pakk felismerte eddig mindenen a hálókártyát, amin futtattam), onnantól kezdve már a csomagkezelő segítségével gyakorlatilag mindent megoldhatsz belátható időn belül, szóval nekem inkább élvezet, mint szívás. Emellett élvezem azt, hogy egy tényleg csak a feltétlenül szükséges alapokat tartalmazó rendszerre építhetek. Így átlátom az egészet, és az van fent rajta, amit én akarok.

No meg ugye azért az sem semmi, hogy rendkívül sokféle alkalmazás van a repóban, amiket ráadásul többnyire frissen is tartanak.

(néha túl frissen is, ld. GTK vs. Flash -- valamelyik GTK-verzió óta a Flash nem szívesen érzékeli az egérkattintásokat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- További aktív témák...