- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Cserélhetőség szerintem nem annyira gond, főképp, hogy levehető a hátlap.
Persze, ha majd cserélni kell macera... Ismerősnek 2 éves elmúlt a P780-asa, és még mindig nagyon jól bírja szuflával, nem merült fel a csere gondolata
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
zozinho
csendes tag
Ez méret már nekem nagy, kvázi kényelmetlen. 4.7-ig vagyok hitelesítve.
Az aksi nem cserélhető, a 100 pedig elég sok. Bár nézőpont kérdése, inkább maradnék a 4000-es cserélhető akkus régi 30 ezres telefonomnál[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz forgonati #43 üzenetére
Azzal a középső gombbal valóban kicsit Samsungos hatást kelt, ellenben az ujjlenyomat olvasós feloldás gyors és kényelmes, szóval ha elkezded használni meg fogsz bocsátani neki
(#46) arktos: Akkor nem kevertem össze semmit (járt most pár Lenovo a kezeim közt)
[ Szerkesztve ]
-
5423r
tag
Tudja valaki, hogy a fényerőt a maximumra húzott csúszkával vagy az "extra fényerő mód" bekapcsolásával tartja a tesztelő kevésnek?
Nekem az utóbbi használatával nem tűnik kevésnek.
-
Roadhammer
tag
Nagyon helyes, menjen csak a mobil ipar a nagyobb aksik irányába, és az Apple is vegyen példát, mert hiába van szép vékony telefonom, ha lenerül, és még levélnehezéknek se jó.
-
forgonati
őstag
A Pató Pál cím annyira ötlettelen és erőltetett hogy már én érzem kínosnan magam.
A telefon jónak néz ki, bűr a középső gomb nekem nem nagyon illik a képbe. A háta meg eléggé HTC, bár jótól lopni nem szégyen, ahogy mondani szokták.
Keelah Se'lai!
-
Graphics
Jómunkásember
P1m-ről olvastam egy kis review-t igaz nem teljesen ide kapcsolódik
Amit már lehet tudni ,ezt egy ideje a szolgáltatónál lehet kapni / propelleres, nem BMW /
Szintén van rajta ilyen kis billenőkapcsoló az energiatakarékos mód elérése.
Üzemidőt nem hámoztam ki ,de azzal a hardverrel / amit én egy Elephone G9-ben használtam a héten / , nos garantáltan 4-5 napot el kell menni.Rendszer kb ugyanez, én egy P70-esen használom a Vibe P1m romját / nem keresztbefrissíthető / az oroszoknak köszönhetően. Kiválóan sikerült, jobb, mint a P70 "gyári" update-je...
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Legendd:
egy tévedésre hadd mutassak rá:
"...dokumentumok olvasására pedig a WPS Office használható, amivel csak olvasni lehet, szerkeszteni és létrehozni nem..."
Bocsi, de ez nem igaz. A WPS teljes körűen alkalmas Word, Excel és PowerPoint doksik létrehozására, szerkesztésére. A Lenovókra előre telepítik, de Playből is leszedhető, és az egyetlen ilyen jellegű ingyenes app. Nem is rossz ráadásul!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Den Hadnagy
senior tag
Kifejezetten decens készülék, bár a design valóban koros már. Az ujjlenyomat-olvasót én ilyen formában nem erőltetném, de valamivel ki kell tűnni a kategóriából. Mondjuk szoftveresen még csiszolhatnak rajta. A Lenovónak még mindig riszpekt az akku-kérdéshez való hozzáállásukért.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Crytek
nagyúr
Végre 5ezres aksi csak megértük. Alapnak kéne már lenni.
Lehet erre le is cserélem majd az Mi2-met! Örömmámor lesz majd a mostani 2 órás kijelző idők után.Next PC Upgrade: 2022
-
anzo
senior tag
Nekem a boltból kihozott szoftverrel azért nem volt zökkenőmentes a működése voltak megakadások illetve inkább a program indításoknál gondolkodott egy kicsit. A legutóbbi frissítés (145) bizony jó hatással volt rá, azóta nincsenek ilyen jellegű problémáim. Az ujjlenyomat olvasó is jobban teljesít azóta.
Az én használati szokásommal eddig szinte mindegyik telefonomat töltőre kellett dugni 16-17 óra magasságában ebben még akkor simán 40-50% -on van az akksi abszolút nem kell figyelnem arra, hogy nehogy lemerüljön ez nagyon tetszik. -
Graphics
Jómunkásember
válasz Tachion86 #30 üzenetére
Fotózd már leunboxingon megvan, az OTG adapter
[ Szerkesztve ]
-
Tachion86
tag
"Headset ugyan nincs, helyette egy előlapi fóliával valamint egy microUSB-USB átalakítóval találkozhat a vásárló."
Egy áttetsző gyári tok is jár hozzá!
"A 2 amperes töltőt nem tudtuk kipróbálni, helyette egy 1,8 amperessel próbálkoztunk, ami körülbelül két és fél óra alatt pumpálta fel a telepet nulláról száz százalékra."
A gyári töltő ("Rocket Charge") azért jó, mert nem csak 5V-ot hanem 7,9 és 12V-ot is ki tud adni ha a telefon kéri és így nagyon gyorsan feltölt. Ilyenkor az akkumulátor szimbólumon nem egy hanem két kis villám jelet mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Bjørgersson #24 üzenetére
Valahol említette Legendd ,hogy már náluk van az is, szóval szerintem lesz
-
Bjørgersson
félisten
P1m teszt is lesz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
vzsryl
nagyúr
válasz #45553408 #18 üzenetére
Azzal még nem lenne probléma, ha minden este töltőre kell dugni. Inkább az okoz gondot többeknek, hogy 3-4 órán át pötyögnek a telefonon max. fényerőn, 4G-vel vagy wi-fi-vel, és elkezd csipogni a készülék, hogy ennyi volt. Tehát aktív használat mellett esélytelen kibírni estig töltés nélkül. Na, erre a problémára lehet orvosság a P1-es vagy a kistesója, a P1m. Nekem az utóbbi van. Hétfőn reggel 7:30-kor vettem le a töltőről. Azóta kb. 4-5 óra netezés, sorozat nézés volt, plusz 30-40 perc telefon, mindez folyamatos aktív wi-fi-vel és 4G-vel, max. fényerőn. Most áll 49%-on az akksi.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
zsoltip
őstag
Ebben a teszt alapján van Glonass. A P1M-ből viszont valóban kimaradt?
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
opr
nagyúr
Passzív - gyak egysimes, amibe két kártya megy, és lehet köztük váltani. Egyszerre értelemszerűen csak egy lehet a hálózaton
Stanby/Dual standby - mindkét sim fenn van a hálózaton, de amikor az egyikre hívás érkezik, akkor csak azt lehet használni. A hívás ideje alatt a másik kártya nem elérhető.
Aktív - mindkét sim fenn van a hálózaton, minden esetben mindkettő elérhető.Gyak passzív kétkártyás telefon ma már nem létezik, régi nokia telefonoknál volt ilyen opció akár kapcsolós hátlap formájában.
A kétkártyás telefonok laza 90%-a dual standby, mint a cikkben szereplő készülék.
Nagyon kevés Aktív kétkártyás telefon van, a csúcskategóriában pláne, ha jól tudom, most csak a két új csúcs lumia ilyen (950, 950xl), de ebben nem vagyok biztos.Forrás: Wikipedia, meg a saját buksim. Ami esetleg hibás adat, az 99%, hogy az utóbbiból származik.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Graphics
Jómunkásember
Dual-standby: amit másoltál, 1 GSM modullal rendelkezik, egy időben az egyik kártya aktív a hálózaton
Ez mondjuk teljesen nem igaz, tehát ,ha egyik kártyával netezel, akkor még tudsz hívást fogadni, viszont a netet el fogja dobni a netezős kártyán.. Kb így kell értelmezni.Dual-Active: két GSM modullal rendelkezik, az előző ellentéte, tehát hívás közben másik kártyán beérkező hívást jelezni fogja
-
tibaimp
nagyúr
"A két kártya csak standby módban képes szimbiózisban élni, ha az egyikről csevegünk, a másikon már sem fogadni nem tudunk hívásokat, sem internetezni nem lehet."
Bocsánat a hülye kérdésért, de én most olvastam erről (fent kimásoltam), hogy ezek szerint különféle dual sim-es telefonok léteznek. Meg tudná esetleg valaki írni, hogy akkor milyen féle dual sim megoldások léteznek?
Köszi előre is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
opr
nagyúr
válasz tomboy0013 #4 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy mostmár eljutottunk oda, hogy nincs új a nap alatt, hacsak a teljesen kretén elhajlásokat nem vesszük. A kéz formája adott, a felhasználható anyagok és a technológiailag kötelező dolgok szintén, nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
agi128
csendes tag
Hihetetlen unalmas már, hogy mindenhol csak arról megy a téma, hogy mi mire hasonlít. És még veszekedni is képesek vagytok rajta..
-
tomboy0013
veterán
Ez az 5000-es akksi tényleg elég durva. Ezzel én ellennék 4-5 napig is egy töltéssel.
Viszont ez a dizájn... Samsung előlap, HTC hátlap. Mondjuk a HTC hátlap legalább néz ki valahogy
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó lett a teszt, a telefon is nagyon bejön.
kengyel
-
Próféta
tag
Dicséretes, hogy azért próbálkoznak a gyártók a használati idő növelésével is. Ez már nem az első készülék, ami méretes teleppel érkezik. Hiába, az élesedő verseny a felhasználóknak kedvez. A széles kínálatból mindenki megtalálhatja ami neki fontos és még ki is tudja fizetni.
-
Graphics
Jómunkásember
Na végre , olvasom is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest