- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Készséggel elhiszem neked, de azért gondolj bele, ez itthon is ugyanígy megy. Kovács Ödön ugyanezt megcsinálhatná. Vagy gondolod, hogy azok, akiknek bazárjuk van itt a Hardveraprón, azok nem ugyanígy játszanak? Nincs ebben semmi rossz persze, mert nekünk is csak jobb, ha ők tudnak valamin spórolni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én láttam ilyen kínai tablet gyártást, egy ilyen 20 méteres szalag azt ennyi. Olcsón tudják adni, ez jó, de itt megint felvetül a garancia kérdése, mert azért 4000Ft postaköltséges visszapostázni.. hát, na meg hogy meg is érkezik-e oda. Nekem ez lutri, küldtem már vissza sajnos
-
sing1ep1ayer
őstag
A 47.000 forintos árból pedig tessék levonni mindazt, amit felsoroltál. Na, akkor máris megvan, mennyiért kapod meg, mint forgalmazó.
Van részigazság abban amit mondasz, lehet hogy drágább lenne valamivel, de nem 100.000 az 47-ből. Ha valaminek kint 47k az ára, akkor abban ott is benne vannak a marketing díjak, a szervizköltségek, a raktárköltség, az emberek munkadíja, és a rezsiköltség - úgy kerül ennyibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest