- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
dreamdancer #33 üzenetére
Otthoni használatra simán ki tudja váltani a laptopot egy Win-es tablet sok embernél.
-
NGA
addikt
válasz
dreamdancer #31 üzenetére
"Szóval még mindig nem tartunk ott, hogy ezzel teljes mértékben ki tudj váltani egy pc-t, annak továbbra is ott kell lennie az asztalon"
Én az RT-vel is ki tudom már váltani. Egyetlen dologra használom a laptopot - torrentre. Igaz ezt is jól tudja az RT, de ezt még nem raktam át, mivel a tabletet viszem magammal, a laptop meg otthon közben seedel.
Mire használom:
- Skype - tökéletes rá, jobb a hangja, mint a laptopnak (gondolom több mikrofon van benne)
- web böngészés - nekem jó az IE is erre, van metro és van desktop is hozzá, és tud flash-t is!
- Youtube - van app, de böngészőben nézem
- zenehallgatás - egy remek Wolfson dac van benne, és viszi az flac-t mi kell még?
- netes rádió - tunein, hibátlan
- képek szerkesztgetése - adobe PS express, amire kell, arra tökéletes
- képnézegetés - gyári app hibátlan
- filmnézés - viszi a 1080p mkv-t, feliratot kezel
+ elérem a hálózatot róla.Ennél többre a laptopot sem használtam. Azaz nekem 2in1
-
NGA
addikt
"Minek egy desktop OS egy lassan phablet méretű cuccra?"
Hát hogy ha utközben vagy, akkor a metro appokkal használod, mint egy táblát, és ha rákötöd a mon+bill-t, akkor meg mint egy asztali gépet. Egyébként remekül használható a desktop is érintőképernyőn, és át lehet méretezni akár 200%-ra.
-
NGA
addikt
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
"Azt viszont továbbra sem értem, hol lehet ezen kihasználni az asztali OS nyújtotta lehetőségeket (pár céges cuccon túl). Komolyabb melóra még mindig gyenge és a desktop appok használata egy 8 hüvelykes érintőkijelzőn, háááát... Szóval egy asztali gépet vagy egy notebookot továbbra sem fog kiváltani."
Miben tud többet egy 100e Ft-os notebook, mint ez?
hdmi-n tud monitort, BT bill+egér, USB merevlemez, hálózat stb.
nem mindenki használ erőművet a melóhelyén.(#18) dreamdancer:
"Persze dokkolóba rakhatod, rákötsz klaviatúrát, egeret, esetleg egy normális méretű monitort, meg egy külső vinyót, mert pc-s használat mellett a 64 GB belső tárhelyértelmezhetetlen. De akkor már szerintem egyszerűbb és olcsóbb megoldás egy 13 hüvelykes notebbok."
Minek dokkolóba? BT bill+egér.
külső vinyó: minek? 40 giga. és bele lehet dugni egy 64 gigás sdxc-t is. A 100 giga csak elég általános pc célra nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest