- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave #38 üzenetére
Vettem már bill.zetet is second hand saját használatra, szal nem esik ki (mondjuk nálam alapból semmi PC-s hardver nem esik ki használtan, főleg most, hogy az összes jogász haver halálosan befosott a win10 támogatás várható megszűnése miatt, meg hogy hogyan fogják így használni az AVDH-t, mivel szakterülettől függetlenül mindegyik ír alá elektronikusan, kb mindenki engem kért meg hogy a régi, sokszor sandy bridge-haswell generációs gépeiket cseréljem le win11-et mókolás nélkül futtató hardverre) szal lehet veszek majd használtan valami mechanikusat egyszer csak, újonnan pl. biztosan nem.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Synthwave #18 üzenetére
Nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy nem mindenki kapcsolófag meg kupaknerd és pont megfelel neki egy lapos membrános szigetes klattyogó arra hogy beírja hogy fkeres szumhatöbb fyki határidő.
Én próbáltam már minden fajta klavit csak éppen pont nem érdekel a taktilis nyomáspont meg a polling rate, ha nekem A-t ütve A-t ír, meg nem ragad be, meg jó helyen van az 'ű' meg az 'í' akkor pont elég.
Nem azért mert igénytelen vagyok és nem vagyok yggazzy trú arc, hanem mert 1001 dolgot tartok fontosabbnak az életemben. És amúgy a törpöm kivan ezzel a rengeteg szűklátokörű köldökszöszmöszgyúró sznobbal akiknek nincs jobb dolguk mint hogy a saját felsőbbrendűségükkel tematizálják a libling threadjeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest